Просто переставте диван — і кімната заграє новими барвами: простий трюк від дизайнерів

Читать на русском
Автор

Як поставити диван у вітальні

Ми розповідали про цікаве рішення у фарбування стін. Тепер спробуємо переосмислити вітальню. Ви могли не знати, та диван посередині кімнати – це круто.

Зазвичай дивани і інші громіздкі меблі приставляють до стін. Це універсальне рішення, однак воно може здатися нудним. Як пишуть на forbes.com, іноді потрібно просто відсунути диван від стіни — і кімната засяє.

Навіщо ставити диван посередині кімнати?

Розповідаємо, як можна цікаво розмістити меблі у вітальні. Зокрема, розміщення дивана в центрі кімнати – це не просто експеримент, а й спосіб створити затишний і стильний простір для відпочинку.

Таке нестандартне рішення дозволяє створити острів затишку. Наприклад, об'єднайте диван, журнальний столик і кілька пуфів в окрему зону для спілкування та відпочинку.

Це також гарне рішення, якщо потрібно зонувати простір. Візуально розділіть вітальню на кілька функціональних зон, і розмістіть диван так, щоб його спинка була розмежувачем.

Спробуйте цей трендовий прийом. Цілком можливо, що ваша вітальня засяє новими барвами. Також зонувати кімнату можна за допомогою стелажа. Ми розповідали, як це зробити.