Одна спеція перетворить картопляне пюре на шедевр: що варто додати перед тим, як розминати

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 31 жовтня 2024, 19:56

Саме мускатний горіх зробить смак гарніру незабутнім

Картопляне пюре — для багатьох найулюбленіший гарнір. Ми розповідали, як приготувати його за найкращим рецептом у світі. Тепер поділимось ще одним лайфхаком.

Йдеться про додавання в картоплю, окрім класичних молока та масла, ще одного інгредієнту. Йдеться про мускатний горіх. "Телеграф" розповідає, чому вам точно варто його додати.

Чому варто додавати мускатний горіх до картопляного пюре?

Це та спеція, яка здатна перетворити звичне картопляне пюре на справжній кулінарний шедевр. Його тонкий, пряний аромат і трохи гострий смак роблять смак страви глибоким та вишуканим. Мускатний горіх підкреслює природну солодкість картоплі, а ще — відмінно поєднується з іншими спеціями, такими як чорний перець, часник, кріп тощо.

Як правильно додавати мускатний горіх у картопляне пюре

Мускатний горіх – дуже ароматна спеція, тому її потрібно додавати зовсім небагато. Особливо якщо у вас цілий горішок, який треба натирати на тертці. Почніть з невеликої дрібки і поступово збільшуйте кількість до власного смаку. Додайте мускатний горіх в картоплю перед тим, як розминати її — так його аромат буде більш яскравим.

Спробуйте картоплю з мускатним горіхом — і ви будете вражені тим, наскільки ароматним буде гарнір. Також ми розповідали, як правильно варити макарони.