"Ти для мене - рідна душа": Анна Трінчер звернулася до колишнього (відео)

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 30 липня 2024, 13:42

Екскохані зачитали вірш Симоменка

Популярна українська співачка Анна Трінчер, яка нещодавно зі сльозами на очах згадала про батька, несподівано звернулася до свого колишнього Богдана Осадчука. Екскохані записали спільне відео і неоднозначно підписали його.

Зворушливим роликом експара опублікувала в соцмережах. "Скільки б років не пройшло… ти для мене- рідна душа", — написали вони в дописі.

Анна Трінчер та Богдан Осадчук зняли спільне відео, де вони разом читають вірш Василя Симоненка "Ну, скажи, хіба не фантастично" про кохання. На ролику вони сидять на природі спинами один до одного і ніби розмовляють.

Анна Трінчер своєю чергою в інста-сторіс зробила неочікуване зізнання. "Залишитись з колишнім в гарних стосунках — справжнє мистецтво. Але наша історія про інше. Я знаю, що завжди можу звернутись до тебе, як в прихисток", — написала співачка.

Анна Трінчер та Богдан Осадчук були колегами на знімальному майданчику серіалу "Школа". Згодом стало відомо, що екранна пара в житті також закохані та зустрічаються. Після двох років стосунків стало відомо, що пара розлучилася. артистка не приховувала, що розрив вона переживала досить важко.

Згодом стало відомо, що Анна Трінчер будує стосунки з Олександром Волошиним. За деякий час вони одружилися і прожили у шлюбі трохи більше року. Розрив із чоловіком співачка перенесла досить складно.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Анна Трінчер заворожила кадрами з гарячої фотосесії у спідній білизні. Співачка опублікувала серію фотографій, на яких позує у спальні, демонструючи спокусливі пози на ліжку.