У трендовому костюмі: 57-річна Ніколь Кідман зачарувала модним луком у Парижі (фото)

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 30 липня 2024, 17:57

Зірка мала розкішний вигляд

Популярна австралійська й американська акторка Ніколь Кідман обирає вишукані вбрання на червоні доріжки. Так, знаменитість з'явилась на виставці Her Time в будинку бренду годинників Omega House Paris.

Для заходу акторка обрала стильний костюм трендового білого кольору. Вбрання складалось з оверсайз-топу, під яким було видно струнке тіло знаменитості. А також — зі спідниці вільного крою довжини міді. Вона була модної хвилястої форми, яка зараз вважається трендом. Це люксовий італійський бренд Valentino.

Вишуканий образ Ніколь Кідман, Фото: Getty Images

До розкішного білого костюма Кідман обрала такого ж кольору туфлі. Взуття було з гострими носиками та з відкритими стопами. А їх родзинкою стали прозорі невисокі шпильки.

Ніколь Кідман одягнула дорогий годинник, Фото: Getty Images

Також на подію знаменитість одягнула коштовний золотий годинник, який став окрасою її луку. Крім того, Ніколь мала розпущене рівне волосся та легкий макіяж. Такий образ чудово підкреслив красу голлівудської акторки. Водночас аутфіт вдало підходив під теплий літній сезон.

Раніше "Телеграф" розповідав про Ріанну, яка помітно схудла й показала стрункі ноги. Співачка попрацювала над своєю фігурою після двох вагітностей.