Називає війну "ситуацією": що відомо про чоловіка-росіянина Надії Мейхер, яка взяла його прізвище

Читать на русском
Автор

Пара одружилася у 2014 році

Надія Мейхер — відома українська співачка та ексучасниця гурту "ВІА Гра", який був дуже популярним на початку 2000-х. Однак зараз зірка обрала інший шлях — вона "зав’язала" зі співом і стала будувати кар’єру дизайнерки — створила власний бренд одягу. Чоловік зірки — російський бізнесмен Михайлом Уржумцев.

Днями стало відомо, що Надія взяла прізвище чоловіка. До речі, про війну та злочини Росії артистка мовчить, хоч і на початку повномасштабного вторгнення записала відеозвернення українською мовою, у якому подякувала ЗСУ. "Телеграф" вирішив пригадати, що відомо про обранця співачки — бізнесмена із Росії.

Познайомилася Надія Мейхер із майбутнім чоловіком у 2009 році. Їх познайомила російська режисерка Рената Літвінова.

Надія Мейхер повідомила про одруження у 2015 році. Весілля пари було таємним — вони не стали робити пишне свято і розписалися у київському РАЦСі, де були лише удвох. До слова, артистка не була одягнена у білу сукню, а наречений не дарував їй каблучку з діамантом, адже вона такого не любить.

Громадянська позиція

Михайло Уржумцев має власний бізнес у fashion-індустрії і не збирається його закривати. Він навпаки націлений на його розвиток.

Бізнесмен мовчить про війну в Україні, яку розв’язала Росія. Щобільше, у розмові про свій бізнес, він назвав війну "ситуацією".

Раніше "Телеграф" розповідав, хто чоловік Яну Глущенко з "Дизель шоу". Ми також з’ясували, чим він займається.