Відома 23-річна українська блогерка похизувалася сумкою за майже мільйон гривень (фото)

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 05 серпня 2024, 18:40

Придбати цю сумку майже неможливо

Популярна українська блогерка та інтерв’юерка Єва Коршик похизувалася сумкою, ціна якої сягає майже мільйона гривень. 23-річна інфлюенсерка розповіла, що давно могла собі дозволити її придбати, але не хотіла витрачати гроші на "просто річ".

Про це блогерка поділилася на своїй сторінці в Instagram. Йдеться про сумку від Hermes Birkin, яку дуже важко придбати і неможливо зробити це, просто прийшовши у брендовий магазин у будь-який день. Ціна сумки — майже 23 тисячі доларів, що дорівнює 918 тисяч гривень.

Фото: instagram.com/eva.korshik /https://www.instagram.com/eva.korshik
hermes.com

"Я вирішила, що можу собі дозволити сама зробити такий подарунок, тому що багато працюю, тому що хочу зафіксувати, що я дозволяю собі витрачати на себе", — зізналася блогерка і додала: "І ні, мені її не винесли в магазині поки що, на жаль. Шукалась довго на ресейлі. Саме в цьому розмірі, шкірі та кольорі".

Варто зазначити, що сумка Hermes Birkin випускається лише по декілька екземплярів на рік. Для того, щоб її придбати, треба бути постійним покупцем певного бутіка бренду. Лише після цього можна стати в чергу для придбання сумки. Час очікування може сягати кількох місяців і навіть років. При цьому колір аксесуара може відрізнятися від того, який хотів покупець.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Охоронець Зеленського Максим Донець засвітив годинник ціною за майже 100 тисяч гривень. Він став секс-символом та "крашем" для українців, коли фото та відео з ним почали віруситися в Tik Tok.