Макс Барських показався в обіймах з дівчиною: хто вона така і чи є між ними стосунки (фото)

Читать на русском
Автор

Співак вразив шанувальниць

Популярний український співак Макс Барських, який нещодавно виступав на фестивалі в Юрмалі, заінтригував шанувальників новим фото з незнайомкою. Зірка ніяк не натякнув на стосунки з дівчиною, однак на світлині обіймається з нею.

Новим фото співак поділився на своїй сторінці в Instagram. "Кінець літа дарує премʼєри, концерти та кожна денну роботу, але інколи потрібно відчути друзів і спіймати сонце серцем", — підписав допис Макс Барських.

На свіжій світлині Макс Барських обіймається із загадковою незнайомкою та посміхається. В дівчини на руках маленький песик. Шанувальниці в коментарях жартують, що вони ревнують кумира та радіють за його "нове кохання".

Фото:instagram.com/max_barskih/ /instagram.com/max_barskih
Фото: instagram.com/max_barskih /instagram.com/max_barskih
Фото: instagram.com/max_barskih /instagram.com/max_barskih

Що відомо про дівчину

Загадкову незнайомку звати Єлизавета і вона модель. Судячи з фото в Instagram, дівчина багато подорожує та підтримує Україну. В "шапці" профілю написано " Kyiv/London", з чого можна зробити висновок, що дівчина живе на два міста.

instagram.com/treigerman.elizabeth
Фото: instagram.com/treigerman.elizabeth /instagram.com/treigerman.elizabeth
Фото: instagram.com/treigerman.elizabeth /instagram.com/treigerman.elizabeth

Варто зазначити, що Макс Барських вкрай рідко говорив про особисте життя і завжди тримав його у секреті. Ходили навіть чутки, що співак гомосексуаліст, тому й не розповідає нічого про стосунки.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Тіна Кароль натякнула, що могла б закохатися в жінку. Зірка зазначила, що дівчина нічим не відрізняється від хлопця.