Макс Барських показався в обіймах з дівчиною: хто вона така і чи є між ними стосунки (фото)

Читать на русском
Автор
1140
Макс Барських засвітив свою обраницю
Макс Барських засвітив свою обраницю. Фото Колаж "Телеграфу"

Співак вразив шанувальниць

Популярний український співак Макс Барських, який нещодавно виступав на фестивалі в Юрмалі, заінтригував шанувальників новим фото з незнайомкою. Зірка ніяк не натякнув на стосунки з дівчиною, однак на світлині обіймається з нею.

Новим фото співак поділився на своїй сторінці в Instagram. "Кінець літа дарує премʼєри, концерти та кожна денну роботу, але інколи потрібно відчути друзів і спіймати сонце серцем", — підписав допис Макс Барських.

На свіжій світлині Макс Барських обіймається із загадковою незнайомкою та посміхається. В дівчини на руках маленький песик. Шанувальниці в коментарях жартують, що вони ревнують кумира та радіють за його "нове кохання".

Макс Барських з дівчиною
Фото:instagram.com/max_barskih/
Фото: instagram.com/max_barskih
Фото: instagram.com/max_barskih

Що відомо про дівчину

Загадкову незнайомку звати Єлизавета і вона модель. Судячи з фото в Instagram, дівчина багато подорожує та підтримує Україну. В "шапці" профілю написано " Kyiv/London", з чого можна зробити висновок, що дівчина живе на два міста.

Дівчина Макса Барських
Фото: instagram.com/treigerman.elizabeth
Дівчина Макса Барських
Фото: instagram.com/treigerman.elizabeth

Варто зазначити, що Макс Барських вкрай рідко говорив про особисте життя і завжди тримав його у секреті. Ходили навіть чутки, що співак гомосексуаліст, тому й не розповідає нічого про стосунки.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Тіна Кароль натякнула, що могла б закохатися в жінку. Зірка зазначила, що дівчина нічим не відрізняється від хлопця.