Був звинувачений у домашньому насиллі: що відомо про перший шлюб Войтенка і хто його дружина зараз

Читать на русском
Автор

Актор скандально розлучився

Відомий український актор Костянтин Войтенко, який нещодавно одружився вдруге, втрапив у гучний скандал після першого розлучення. Особисте життя актора привертало увагу публіки не менше, ніж професійне.

Колишня дружина Костянтина Войтенка звинуватила його у тиранії та рукоприкладстві. Вони розлучилися після семи років шлюбу. За два роки, у 2024, зірка вразив фанів новиною про те, що він одружився вдруге.

Що відомо про перший шлюб Костянтина Войтенка

Костянтин Войтенко та Валентина Марініна одружилися в серпні 2015 року. А вже 2016 у них народилася донька Емілія. Однак їхній шлюб не був безхмарним. У 2021 році стало відомо, що у шлюбі трапилася криза. Після цього пара пробула у стосунках ще рік, але все ж вирішила розлучитися.

У вересні 2023 Валентина Марініна заявила, що у шлюбі Войтенко був насильником і тираном і розповіла про те, що викликала поліцію через домашню бійку. Актор своєю чергою кілька днів не коментував цю ситуацію. Однак за кілька днів все ж висвітлив свою позицію. Він заперечив факт домашнього насильства і сказав, що колишня просто намагається знищити його кар’єру.

Фото: viva.ua

Що відомо про другий шлюб Костянтина Войтенка

Обраницю актора звати Наталія Камінська. Вона дизайнерка та блогерка. Костянтин зробив їй пропозицію одружитися 14 лютого — у День всіх закоханих. У червні 2024 стало відомо, що пара уклала шлюб. Весілля було не зовсім "стандартним" — без гучних гулянь та білої сукні нареченої. Наталія була одягнена у чорну напівпрозору мереживну сукню. Вони розписалися в одному з київських РАЦСів.

Фото: instagram.com/konstantin.voytenko
Фото: instagram.com/konstantin.voytenko
Фото: instagram.com/konstantin.voytenko

Раніше "Телеграф" розповідав, куди зник співак Кривошапко. Він виступав на Антимайдані.