Був звинувачений у домашньому насиллі: що відомо про перший шлюб Войтенка і хто його дружина зараз

Читать на русском
Автор
Костянтин Войтенко одружився вдруге
Костянтин Войтенко одружився вдруге. Фото Колаж Телеграфу

Актор скандально розлучився

Відомий український актор Костянтин Войтенко, який нещодавно одружився вдруге, втрапив у гучний скандал після першого розлучення. Особисте життя актора привертало увагу публіки не менше, ніж професійне.

Колишня дружина Костянтина Войтенка звинуватила його у тиранії та рукоприкладстві. Вони розлучилися після семи років шлюбу. За два роки, у 2024, зірка вразив фанів новиною про те, що він одружився вдруге.

Що відомо про перший шлюб Костянтина Войтенка

Костянтин Войтенко та Валентина Марініна одружилися в серпні 2015 року. А вже 2016 у них народилася донька Емілія. Однак їхній шлюб не був безхмарним. У 2021 році стало відомо, що у шлюбі трапилася криза. Після цього пара пробула у стосунках ще рік, але все ж вирішила розлучитися.

У вересні 2023 Валентина Марініна заявила, що у шлюбі Войтенко був насильником і тираном і розповіла про те, що викликала поліцію через домашню бійку. Актор своєю чергою кілька днів не коментував цю ситуацію. Однак за кілька днів все ж висвітлив свою позицію. Він заперечив факт домашнього насильства і сказав, що колишня просто намагається знищити його кар’єру.

Фото: viva.ua

Що відомо про другий шлюб Костянтина Войтенка

Обраницю актора звати Наталія Камінська. Вона дизайнерка та блогерка. Костянтин зробив їй пропозицію одружитися 14 лютого — у День всіх закоханих. У червні 2024 стало відомо, що пара уклала шлюб. Весілля було не зовсім "стандартним" — без гучних гулянь та білої сукні нареченої. Наталія була одягнена у чорну напівпрозору мереживну сукню. Вони розписалися в одному з київських РАЦСів.

Фото: instagram.com/konstantin.voytenko
Фото: instagram.com/konstantin.voytenko
Фото: instagram.com/konstantin.voytenko

Раніше "Телеграф" розповідав, куди зник співак Кривошапко. Він виступав на Антимайдані.