Принц Вільям балує хвору на рак Кейт Міддлтон особливим напоєм: що про це відомо

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 19 жовтня 2024, 18:09

Вільям активно доглядав за Кейт під час лікування

Кейт Міддлтон вже завершила курс хімієтерапії й періодично починає з'являтися на публіці. Тож тепер у мережі з'являється все більше деталей, що допомогло принцесі Уельській почуватися краще.

Після того, як двоє членів королівської родини — король Чарльз і Кейт Міддлтон захворіли на рак, на принца Вільяма поклали чимало обов'язків і відповідальності. Чоловік почав ще більше піклуватися про свою дружину під час лікування. Зокрема, після того, як діти подружжя — Шарлотта, Луї та Джордж засинають, Вільям готує Кейт коктейль джин-тонік, розповіло анонімне джерело The Mirror.

"Вільям принесе Кейт джин-тонік. Вони піклуються один про одного, але по-різному", — зазначив інсайдер.

Принц Вільям отримував побажання найшвидшого одужання для Кейт, і він обіцяв громадськості, що буде турбуватися про свою дружину. Повідомляється, що Міддлтон була вражена, як чоловік піклується про неї.

У журналі Marie Claire також писали, що принц взяв на себе додаткові обов'язки, коли Її Високість почала лікування. А Кейт була дуже задоволена турботою чоловіка, у тому числі й до дітей.

"Вони пам’ятають свої клятви, які дали на весіллі. Це змусило її та Вільяма добре переглянути свої пріоритети та бути більш вдячними за те, що вони мають у важкий час", — писали у виданні.

До того ж раніше Кейт розповідала, що онкологія змусила її переоцінити власне життя. Адже хвороба показала вразливі місця, на які раніше не звертала увагу Її Високість. Водночас це надихнуло Міддлтон та принца Вільяма бути більше вдячним за все, що вони мають.

"Зі смиренням це також ставить вас віч-на-віч із вашими власними вразливими місцями, про що ви ніколи раніше не думали, і разом з цим новий погляд на все. Цей час, перш за все, нагадав нам з Вільямом подумати та бути вдячними за прості, але важливі речі в житті, які багато хто з нас часто сприймає як належне – просто любити і бути коханим", — зазначала принцеса Уельська.

Раніше "Телеграф" розповідав, як Кейт Міддлтон "відлякувала" конкуренток від принца Вільяма одним жестом. Це часто відбувалося в студентські роки.