Був на війні від перших днів: на фронті загинув брат відомої української співачки (фото)

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 23 жовтня 2024, 12:01

Артистка написала зворушливий допис про брата-Героя

Популярна українська співачка Lavika, справжнє ім'я якої Любов Юнак, повідомила про загибель брата Юрія на фронті. Чоловік з перших днів повномасштабного вторгнення пішов захищати Україну від ворога.

У інстаграмі Юнак написала, що брат Юрій завжди був для неї прикладом для наслідування: мужнім, добрим, інтелігентним. Тож дівчина не може повірити у те, що втратила рідну людину.

"Взірець мужності, міцності, гуманності, інтелігентності і тепла. Мислив конструктивно, дія героїчно. Мій ідеал краси з дитинства", — написала вона.

Чоловіку було 50 років. Він перебував у шлюбі протягом 28 років. У Героя залишилось двоє дітей.

Фото з інстаграму Любові Юнак
Фото з інстаграму Любові Юнак

Юнак також закликала українців не зневірюватися та не поширювати "зраду". Натомість зазначила, що треба продовжувати допомагати українським захисникам. Зокрема, долучатися до зборів, дякувати воїнам при зустрічі, розповідати про війну за кордоном та вшановувати загиблих.

"Скиньте донат на збір, який побачите у своїй стрічці у знайомих. Схиліть голову і подякуйте зустрічній людині у пікселі, не соромтесь. Не розповсюджуйте зраду, якщо не знаєте як її зупинити. Вшануйте пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання о 9:00, не кваптесь у своїй рутині", — написала Любов.

Співачка додала, що продовжуватиме організовувати збори для підрозділу побратимів брата Юрія. Також дівчина висловила вдячність усім захисникам та волонтерам.

Раніше "Телеграф" писав про актора серіалу "Коли ми вдома" Олексія Тритенка. Чоловік став на захист батьківщини ще в лютому 2022 року.