Вступив до лав ЗСУ та продовжує улюблену справу: де зараз зірка серіалу "Коли ми вдома" Тритенко і як виглядає (фото)

Читать на русском
Автор
Олексій Тритенко — куди пропав актор із серіалу "Коли ми вдома"
Олексій Тритенко — куди пропав актор із серіалу "Коли ми вдома". Фото Колаж "Телеграфа"

Довгий час Олексій тримав у секреті інформацію, що служить у ЗСУ

Зірка комедійного українського серіалу "Коли ми вдома" Катерина Кістень на початку війни виїхала за кордон, а її колега Олексій Тритенко вступив до лав ЗСУ та почав захищати Україну від російських окупантів. Щоправда, цю інформацію довго приховував від громадськості.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз перебуває актор Олексій Тритенко та як змінився. Ми довідалися про нього кілька цікавих фактів.

Яким був творчий шлях Олексія Тритенка

Актор народився в 1981 році в Запоріжжі, де закінчив школу. Олексій здобув освіту у Дніпровському театрально-мистецькому коледжі та працював в Одеському російському театрі.

Олексій Тритенко
Олексій Тритенко продовжує грати у театрі

З 2004 року Тритенко працював актором у Київському академічному театрі драми та комедії на лівому березі Дніпра. Його прийняли в колектив завдяки цілеспрямованості, таланту та наполегливості. Але у 2018 році Олексій пішов звідти та став актором Київського академічного Молодого театру. Він пробував себе навіть у ролі режисера, знявши короткометражку "Листи до батька". Його кінострічка була представлена на Першому міжнародному кінофестивалі Alanya International Film Festival у Туреччині.

Олексій Тритенко
Олексій Тритенко став зіркою серіалу "Коли ми вдома"

Де зараз Олексій Тритенко та чим займається

Актор відомий не лише своїми театральними виставами, а й зйомками в кіно. Його можна побачити в кінострічках "Чорний ворон", "Крути" і серіалі "Коли ми вдома". Олексій продовжив би активно розвивати свою кар’єру, якби не повномасштабна війна.

У лютому 2022 року український актор став добровольцем та пішов захищати нашу країну від російського агресора. Цю інформацію знали лише його близькі люди. Але через те, що Олексія почали критикувати за те, що він з’являється у військовій формі, він на своїй сторінці в Instagram опублікував пост, де заявив, що є молодшим сержантом ЗСУ.

Олексій Тритенко
Олексій Тритенко вступив до лав ЗСУ

На своїй сторінці він публікує фотографії зі служби, а також показує світові наслідки російських атак. Але при цьому він продовжує, по можливості, виступати в театрі.

Олексій Тритенко
Олексій Тритенко продовжує захищати Україну

Тиждень тому на сайті Молодого театру опублікували оголошення, заявивши, що спектакль "Ніч Гельвера. Сволота", де грає Олексій, довелося скасувати у зв’язку з відрядженням головного актора. Але ця ж вистава пройде за участю актора-військовослужбовця завтра у Києві, квитки на неї повністю продані. Тому зараз судячи з усього, Олексій перебуває в столиці, а потім знову вирушить на службу.

Скріншот
Олексій Тритенко братиме участь у виставі

Цього літа Олексій Тритенко був присутній на Одеському міжнародному кінофестивалі, що проходив у Києві. Він заявив в інтерв’ю "ЖВЛ", що коли йому дали першу відпустку, заради зйомок в одному з фільмів, він відчув "дивні почуття".

Олексій Тритенко
Актр із "Коли ми вдома" Олексій Тритенко

"Телеграф" писав раніше, де зараз онука Женя із "Сватів" і що говорить про війну. Дівчина зараз живе за кордоном.