Займалася балетом і вважала себе неслухняною: як у дитинстві виглядала гімнастка Анна Безсонова та чим захоплювалася (фото)

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 23 жовтня 2024, 22:17

У послужному списку Анни Безсонової чимало вагомих титулів

Гімнастка Анна Безсонова, яка на змаганнях часто була головною конкуренткою "коханки" Путіна Аліни Кабаєвої, народилася у спортивній родині. Не дивно, що з самого дитинства Анна теж бачила себе у цій сфері, хоч мама мріяла, що дочка стане балериною.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як українська гімнастка, яка досягла значних висот у кар’єрі, виглядала у дитинстві.Анна зізналася, що входила до числа дітей, яких називають "вирвані роки".

Як Анна Безсонова виглядала у дитинстві

Українська гімнастка народилася у 1984 році в Києві. Її батько в минулому відомий футболіст київського "Динамо" Володимир Безсонов, а мати — чемпіонка світу в групових вправах з художньої гімнастики Вікторія Бессонова. Також в Анни є старший брат Олександр, він майстер спорту з великого тенісу.

Анна Безсонова разом із батьком у дитинстві /annabessonova.com

Анна Безсонова розповідала, що мама не хотіла віддавати її у великий спорт, вона мріяла, щоб дочка стала балериною. У три роки дівчинку віддали до балетної школи "Кияночка" і в ансамблі Анна була рік-півтора, а пізніше заявила, що хоче займатися художньою гімнастикою. Мама не стала перешкоджати її бажанню, а навпаки, стала її особистим тренером.

Анна Безсонова з мамою /https://www.instagram.com/annabessonova/

У послужному списку Анни Безсонової чимало вагомих титулів, вона 2-разова чемпіонка світу в окремих видах (обруч, булави), володарка золотих медалей на етапах Кубка світу, 3-разова чемпіонка Європи в окремих видах багатоборства (обруч, булави, стрічка), абсолютна чемпіонка світу 2007, двічі бронзовий призер Олімпійських ігор, а також багаторазовий срібний призер чемпіонатів світу та Європи.

У своєму інтерв’ю Анна Бессонова зазначила, що не вважає, що у неї не було дитинства через постійні репетиції та виступи, воно просто було абсолютно іншим. До того ж дівчина зізналася, що їй завжди подобалося відрізнятися від інших, і вона ні про що не шкодує.

Анна Безсонова стала абсолютною чемпіонкою світу /https://www.instagram.com/annabessonova/

Також українська гімнастка розповіла, що належала до дітей, яких називають "вирвані роки". Вона порівнювала себе з дівчинкою із мультфільму "Корпорація монстрів", яка довела всіх монстрів, поставивши на вуха все місто.

"Я почувала себе такою ж неслухняною дівчинкою. Ну як неслухняною? Вона ж нікому нічого поганого не робила, просто потрапила трохи не туди. Ось і мені в дитинстві здавалося, що я не там опинилася — мама намучилася зі мною, поки я не почала займатися гімнастикою і не вгамувалася. Я належала до тих дітей, яких називають "вирвані роки", — зазначила спортсменка.

Як Анна Безсонова виглядала у дитинстві /https://ua.tribuna.com/

Проте Анна досягла завдяки своєму таланту та цілеспрямованості професійних висот, а у 2009 році пішла зі спорту. Дівчина давно живе у США, де відкрила власну школу гімнастики, також вийшла заміж та стала мамою двох дітей.

Анна Безсонова живе у США /https://www.instagram.com/annabessonova/

"Телеграф" писав раніше, як у дитинстві виглядав український чемпіон Олександр Усик. Ми дізналися, чим він захоплювався у молоді роки.