Катя Пушкарьова вже не та: як зараз виглядає Неллі Уварова, яка зіграла "дурнушку" в "Не родись красивой"

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 28 жовтня 2024, 11:57

Акторка була сірою мишкою у серіалі

Неллі Уварова — російська акторка, яка найбільш відома за роллю Каті Пушкарьової у серіалі "Не родись красивой", який у 2005-2006 роках став одним із найрейтинговіших. Після виходу останніх серій проєкту, актриса зникла з медіапростору, але кілька років тому все ж з’явилася на пропагандистських каналах.

Неллі Уварову запам’ятали завдяки серіалу як "сіру мишку", яка закохана в Андрія Жданова — свого начальника. Однак зараз, через майже 20 років після тріумфу проєкту, вона дуже змінилася і майже не схожа на ту дівчину, яка спеціально для ролі Каті Пушкарьової поставила собі брекети.

Неллі Уварова — що відомо

Народилася Неллі у Литві, у російсько-вірменській родині 14 березня 1980 року. Навчалася в університеті ВДІК у Росії. Кар’єра акторки розпочалася у 1991 році, коли дівчина стала зніматися у кінострічках. А пізніше, за два роки, Неллі стала працювати у Російському академічному Молодіжному Театрі.

У 2005 році акторку запросили на головну роль серіалу "Не родись красивой" Каті Пушкарьової. Саме ця роль принесла Уваровій шалену популярність не тільки у Росії, а й в Україні.

Після виходу серіалу акторка неодноразово змінювала свою зовнішність. Вона була блондинкою з коротким волоссям, володаркою каре і навіть лисою.

Серіал заборонили в Україні

Державна агенція України з питань кіно прийняла рішення про заборону серіалу "Не родись красивой" в Україні. Це трапилося через участь у проєкті акторів, які є у переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці України.

Неллі Уварова також є фігуранткою бази "Миротворець". Вона додана через підтримку агресивної політики Росії.

Де зараз Неллі Уварова

Акторка продовжує жити і працювати у Росії. Вона бере участь у російських проєктах і інколи з’являється у серіалах, однак масштабних ролей після Каті Пушкарьової вона не мала.

Неллі Уварова з чоловікои і дітьми

Зараз акторка також із коротким волоссям. Однак тепер воно сірого кольору. Вона бере участь у російському спектаклі і анонсує це у соцмережах. Вона є однією із засновників проєкту "Наивно? Очень", який допомагає інклюзивним людям знайте себе у житті.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз онучка Женя зі "Сватів" і що говорить про війну. Ходили чутки, що вона переїхала до Москви, оскільки зникла з екранів.