"Найкращий Джокер": Джаред Лето вразив фанатів архівними фото з Марго Роббі

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 06 серпня 2024, 10:02

Актора порадував фанів

Популярний американський актор і музикант Джаред Лето порадував фанатів спільним фото з Марго Роббі — колегою по фільму "Загін самогубців". Знаменитість також показав інші знімки зі зйомок фільму.

Архівними кадрами Джаред Лето поділився на своїй сторінці в Instagram. "Річниця Загону самогубців", — написав у дописі актор.

Так, Джаред Лето показав момент з фільму "Загін самогубців", де він зіграв Джокера, а Марго Роббі — закохану в нього Гарлі Квінзель. У річницю кінострічки актор вирішив пригадати, як відбувалися знімання і порадувати підписників. На знімку — закохана Гарлі Квін із Джокером.

Фото: instagram.com/jaredleto /instagram.com/jaredleto
Фото: instagram.com/jaredleto /instagram.com/jaredleto

Свого часу фільм "Загін самогубців" зібрав 720 мільйонів світових касових зборів. Кінострічка була однією з найбільш обговорюваних у цілому світі і принесла чималу славу акторам.

Нагадаємо, що незабаром Марго Роббі вперше стане мамою. 34-річна акторка засвітилася з округлим вагітним животиком разом зі своїм чоловіком Томом Акерлі. Знаменитість "зловивили" папараці на вулицях Італії. Раніше подробицями особистого життя акторка не ділилася.

Раніше "Телеграф" розповідав, що подружка Джонні Деппа з Росії показала їхнє спільне фото. 28-річна білявка вперше засвітила знімок з 61-річним актором, яким приписують роман.