Марго Роббі вперше стане мамою (фото)

Читать на русском
Автор
Марго Роббі чекає на первістка Новина оновлена 07 липня 2024, 21:43
Марго Роббі чекає на первістка. Фото Getty Images

34-річну актрису зняли з вагітним животом

Голлівудська актриса Марго Роббі вагітна! Для актриси, якій 2 липня виповнилося 34 роки, це буде перша дитина.

Знаменитість, яка зіграла у таких фільмах як "Загін самогубців", "Вовк з Волл-Стріт", "Барбі", папараці зняли під час її відпочинку на озері Комо, що в Італії. Там зірка відпочиває від проєктів зі своїм чоловіком, британським кінопродюсером та режисером Томом Акерлі.

На фотографіях Марго Роббі зображена з оголеним округлим животом. Вона була одягнена у вкорочену білу футболку та чорні штани.

Актриса доповнила свій повсякденний образ елегантним чорним блейзером та кремовою шкіряною сумкою. Том мав елегантний вигляд в кремовій сорочці та штанах кольору хакі, й ніби сяяв, насолоджуючись відпусткою з дружиною.

Марго Роббі та Том Акерлі сідають у човен на озері Комо, Італія

Зірка "Вовк з Волл-Стріт" Марго Роббі таємно вийшла заміж за британського режисера Тома Акерлі у грудні 2016 року. Закохані не розкривали свого роману та не ділилися деталями особистого життя навіть після весілля. В останні роки Роббі все частіше приходить на світські заходи зі своїм коханим та майбутнім батьком своєї дитини.

марго роббі том акерлі
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" назвав Марго Роббі та Тома Акерлі однією з найкрасивіших пар "Золотого глобуса 2024". Подружжя в елегантних вбраннях позувало на червоній доріжці.