Була заручницею образу "типової білявки", але доказала інше: де зараз ексколега Тищенка Олена Філонова

Читать на русском
Автор

Олена Філонова була ведучою рубрики у проєкті "Ревізор"

Олена Філонова — відома українська журналістка, телеведуча, блогерка та колишня учасниця шоу "Хто проти блондинок?". Вона стала популярною завдяки своїй яскравій зовнішності, незвичним та відвертим вбранням і активній присутності в соцмережах.

Хоч Олена Філонова була в образі наївної блондинки, вона полюбилася глядачам, адже харизматично та смішно вела передачі. "Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз і чим займається зірка, яка балотувалася на посаду міського голови Києва 4 роки тому.

Олена Філонова — що відомо

Олена Філонова народилася у Києві у 1984 році. Свою кар’єру дівчина почала з участі в шоу "Хто проти блондинок?" на Новому каналі. Згодом вона стала з’являтися й в інших проєктах. Зокрема, "Піраньї", "Світлі голови", "Пакуй валізи" тощо.

Фото: скріншот з відео /Скріншот відео

Ще більшу популярність Філоновій приніс телепроєкт "Ревізор", де вона мала свою рубрику. Її колегою був Микола Тищенко — він перевіряв ресторани, бари та кафе, а Олена — салони краси.

Паралельно зірка стала вести свій блог в Instagram, де показувала своє життя. Вона відверто демонструвала свої принади і ділилася з підписниками проблемами із зайвою вагою, за що й швидко набрала багато фолловерів.

Вже відома багатьом зірка телеекранів заявила, що балотуватиметься у мери Києва, що спочатку було сприйнято як хайп та самопіар. Однак пізніше виявилося, що це правда, адже офіційні документи було опубліковано на сайті КМДА. Мером Києва Олена Філонова не стала.

Фото: facebook.com/elena.filonova.3

Від початку повномасштабного вторгнення Олена Філонова стала допомагати ЗСУ. Вона передавала гуманітарну допомогу тим, хто цього потребує.

Фото: instagram.com/efilonova /instagram.com/efilonova

Де зараз Олена Філонова

Зараз Олені Філоновій 40 років. Зірка давно не з’являлася на телеекранах, але продовжує активно вести свою сторінку в Instagram. Ексведуча так само ділиться своїм життям. За словами її дядька Олексія Залевського, вона вже виросла з образу "блондинки-дурочки" і є дизайнеркою власного бренду одягу.

Фото: instagram.com/efilonova /instagram.com/efilonova
Фото: instagram.com/efilonova /instagram.com/efilonova

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз Віталій Гогунський, який зіграв Кузю в російському серіалі "Універ". Ми також поділилися, що він каже про війну в Україні.