Могилу принцеси Діани майже кожен день відвідує одна й та сама людина: хто це і де вона похована (фото)

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 17 жовтня 2024, 13:20

Принцеса Діана похована на острові посеред озера

З моменту трагічної загибелі принцеси Діани минуло майже 30 років, але рідний брат Чарльз Спенсер продовжує щодня відвідувати її могилу. Місце, де похована Леді Ді, приховано від сторонніх очей і залишається глибоко особистим для членів її сім’ї.

У випуску програми Good Morning Britain, як передає Mirror, Чарльз зізнався, що зберігає пам’ять про свою старшу сестру, продовжуючи щодня відвідувати її останній притулок у фамільному маєтку Елторп. Попри те, що з дня трагедії минуло 27 років, Чарльз, як і раніше, зазнає болю втрати.

Рідний брат принцеси Діани розповів, що нещодавно одна з її близьких подруг також відвідала її могилу, що викликало в нього теплі почуття. Місце, де похована Леді Ді, знаходиться на острові посеред декоративного озера, тому відвідати його можна тільки на човні й зробити це дозволяється лише близькому колу людей.

Місце, де похована принцеса Діана /charles.earl.spencer/instagram

У своїх мемуарах принц Гаррі розповів, що раніше до острова вів міст, але його прибрали, щоб забезпечити його матері приватність і запобігти незаконним вторгненням на територію. Це рішення ухвалили з метою зберегти спокій принцеси Діани.

Місце, де похована Леді Ді, приховано від сторонніх очей /rybolovmaster.ru

Зазначимо, що молодший брат Діани Чарльз Спенсер успадкував сімейний маєток Елторп після смерті батька в 1992 році. Тепер він там живе зі своєю третьою дружиною та донькою.

Принцеса Діана та Чарльз Спенсер з їхнім батьком /charles.earl.spencer/instagram

"Телеграф" писав раніше, чому Кейт Міддлтон та Меган Маркл не одягли на весілля тіару принцеси Діани. Стала розкрита таємниця.