Як виглядала у молодості Олена Ваєнга, яка обдурила українців і зізналася в любові до Путіна (фото)

Читать на русском
Автор

Путіністка була худорлявою з величезними очима

Олена Ваєнга зрадила любов українців після повномасштабного вторгнення 2022 року. Російська співачка підтримала війну в Україні, якою раніше захоплювалася і навіть співала українські пісні. До того як стати путіністкою, артистка в юності виглядала зовсім інакше.

Хрульова (а це справжнє прізвище виконавиці) родом із Мурманської області. З ранніх років захоплювалася музикою, закінчила музичну школу за класом фортепіано та займалася акторською майстерністю. На той час Олена була худенькою дівчиною з величезними очима.

До речі, сценічний псевдонім співачці підказала її мати. Ваєнга — це колишня назва міста Північноморськ у Мурманській області, звідки родом росіянка. Місто отримало свою назву від річки, що протікає через нього.

Олена Ваєнга підтримала вбивства українців

2016 року співачка гастролювала в окупованому Росією Криму, зокрема виступала в Севастополі на День міста. Після цього потрапила до бази даних "Миротворець". У травні 2022 року Ваєнга в інтерв’ю Ксенії Собчак заявила про підтримку Путіна. Також встигла звинуватити у всьому США.

"Я дуже боюся, що з ним щось станеться. Я тваринним страхом боюся цього. Мені потрібен лише він. Ніхто не може бути таким. Він дуже сильний, я з ним не боюсь. Якщо його не стане, я не знаю, що буде з моєю країною. І я молилася за свого президента, як за близьку людину… Для мене "дім підпалила" Америка", — ляпнула путіністка.

6 січня 2023 року Україна включила артистку до списку санкцій осіб, які відкрито закликають до агресивної війни, виправдовують і вважають законною збройну агресію РФ проти України, а також тимчасову окупацію українських територій. 7 жовтня привітала диктатора із днем народження.

Олена Ваєнга любить диктатора Путіна

Вибрали й бік зла популярний колись в Україні гурт Uma2rman. Раніше ми писали, як брати Кристовські зрадили українських фанатів.