Зустрічалися півроку та зіграли весілля "за годину": хто чоловік зірки "Дизель Шоу" Яни Глущенко і як виглядає (фото)

Читать на русском
Автор

У шлюбі вони виховують 7-річного сина

Актори гумористичної програми "Дизель Шоу" стали улюбленцями тисячі телеглядачів, тож інтерес до їх персон досить великий, особливо, щодо особистого життя. Вікторія Булітко, наприклад, збирається заміж за чоловіка, молодшого за неї на 16 років, а актриса Яна Глущенко зустріла свою другу половинку під час роботи та щаслива у шлюбі кілька років.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, ким є чоловік вродливої блондинки з "Дизель Шоу" і чим він займається. Ми дізналися, як Яна та Олег познайомилися.

Творчий шлях Яни Глущенко

Українська актриса народилася у 1986 році у Мелітополі. У середній школі дівчина захопилася реп-культурою, а після початку мріяти про хореографію та театральне мистецтво. Вступити до бажаного вишу Яні з першого разу не вдалося, але вона пройшла підготовку, провчившись пів року при кіностудії ім. Олександра Довженка, а потім стала студенткою Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. Карпенка-Карого.

З 2004 року Яна почала активно зніматися у кінопроєктах. Вперше головну роль вона відіграла у реаліті-шоу "Помагайці", але початком серйозної акторської гумористичної кар’єри Глущенко вважає роботу у проєкті "Велика різниця по-українськи". З 2015 року Яна стала учасницею "Дизель Шоу".

Яна Глущенко стала зіркою "Дизель Шоу" /https://www.instagram.com/yamo4ka/

Який вигляд має чоловік Яни Глущенко і чим він займається

Завдяки програмі приваблива блондинка не лише набула популярності, а й зустріла свою другу половинку. У 2017 році Яна Глущенко стала дружиною українського продюсера Олега Збаращука (продюсер гурту "ТІК", Ірини Білик), а також концертного директора "Дизель Студіо".

Яна Глущенко познайомилася із чоловіком на роботі /https://www.instagram.com/yamo4ka/

В інтерв’ю Яна розповіла, що з Олегом вони часто перетиналися на роботі, але симпатія між ними виникла не відразу. Іскра з’явився, коли колектив вирушив у перший спільний тур. В одному з міст актори вирішили зіграти у гру "Еліас", де потрібно було розділитись по парах. І Яна опинилася в парі з Олегом, того вечора він сказав, що Яна стане його дружиною.

Яна Глущенко та її чоловік Олег Збаращук /https://www.instagram.com/yamo4ka/

Незабаром між ними почалися романтичні стосунки й через пів року вони вирішили одружитися, оскільки Олег на цьому наполягав. І в Одесі 1 квітня 2017 року, пара організувала "весілля за годину" (експрес-розпис). Спочатку вони хотіли провести церемонію скромно та вдвох, але за підсумками на розписі було близько 40 осіб. Після цього вони дали два концерти в Одесі та повернулися до Києва. У жовтні 2017 року у пари народився син Тамерлан.

Яна Глущенко та Олег Збаращук одружилися в Одесі /https://www.instagram.com/yamo4ka/
Яна Глущенко та Олег Збаращук зіграли весілля "за годину" /https://www.instagram.com/yamo4ka/

Коли почалася війна, Яна забрала сина і поїхала до Європи. Сім місяців вони жили в одній країні, потім переїхали до іншої. Весь цей період Яна брала участь у концертах віддалено, але у грудні 2022 року повернулася до України та продовжила займатися улюбленою справою.

Яна Глущенко разом із сином /https://www.instagram.com/yamo4ka/

На своїй сторінці в Instagram актриса ділиться моментами особистого життя, показує свого чоловіка, з яким вже у шлюбі 7 років, та синп Тамерлана. Цього року хлопчик пішов у перший клас.

Яна Глущенко та Олег Збаращук відправили сина до першого класу /https://www.instagram.com/yamo4ka/

"Телеграф" писав раніше, де живе і чим займається зірка "Дизель-шоу" Євген Нікішин. Коли Росія напала на Україну, актор швидко покинув територію нашої держави.