Створив команду КВК та працював на російському ТБ: як зірка "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов виглядав у молодості (фото)

Читать на русском
Автор
Єгор Крутоголов — яким актор "Дизель Шоу" був у молодості Новина оновлена 23 жовтня 2024, 20:33
Єгор Крутоголов — яким актор "Дизель Шоу" був у молодості. Фото https://www.instagram.com/dizelmano/

З самого дитинства Єгор виявляв лідерські якості

Гумористична програма "Дизель Шоу" сподобалася тисячам телеглядачів, але не всі актори, які брали участь у ній, підтримали Україну у боротьбі з агресором, у тому числі російський актор Євген Нікішин. Але керівник розважального проєкту Єгор Крутоголов прибрав його з шоу та разом з іншими колегами продовжує виступати та підтримувати ЗСУ.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, яким Єгор Крутоголов був у молодості та як розпочинався його творчий шлях. Ми дізналися кілька цікавих фактів.

Яким зірка "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов був у молодості

Народився телеведучий у 1980 році в Миколаєві. Єгор розпочав навчання у Миколаївській загальноосвітній школі, де пройшов початкові класи, а потім перейшов до Першої української гімназії імені Миколи Аркаса. Там він захопився КВК, організовував перші виступи й був "головним заводилою".

У дитинстві Крутоголов захоплювався картингом, плаванням, карате, кікбоксингом, тенісом та багатьма іншими захопленнями. І практично на всіх гуртках, які він відвідував, йому вдалося досягти успіху. Зокрема, Єгор став майстром спорту з великого тенісу.

Після школи Крутоголов пішов навчатися до Миколаївського чорноморського державного університету імені Петра Могили.Там він продовжив кар’єру гумориста, грав у КВК та під час навчання у 2000 році заснував свою команду "Дизель".

Єгор Крутоголов у молодості
Єгор Крутоголов створив команду КВК "Дизель"

Гумористичному колективу вдалося досягти чималих успіхів на сцені, але у 2006 році команда припинила своє існування. Незабаром команда переїхала до Москви. Єгор Крутоголов взяв участь у гумористичному проєкті "Бла-бла-шоу" на російському телеканалі РЕН ТВ, а також у кількох випусках гумористичних поєдинків проєкту "Ліга націй" на російському телеканалі СТС.

Єгор Крутоголов
Єгор Крутоголов у молодості

Але життя в Росії Єгору припало не до смаку і він повернувся до Києва. Телеведучий працював на каналі "К1", був учасником програми "Бійцівський клуб", а також брав участь в інших телепроєктах. Ще Крутоголов знімався у кіно.

У 2015 році гуморист разом із Михайлом Шинкаренком, Євгеном Гашенком, Олександром Бережком та Олексієм Бланарем створили гумористичний проєкт "Дизель Шоу". Крутоголов є його художнім керівником та актором.

Єгор Крутоголов
Єгор Крутоголов працював у Москві, потім повернувся до України

У 2006 році Єгор одружився з Катериною, яка стала штатним фотографом "Дизель Шоу". Разом вони вже 18 років та виховують двох дітей.

Єгор Крутоголов
Єгор Крутоголов разом із дружиною Катериною
Сім’я Єгора Крутоголова
Сім’я Єгора Крутоголова

"Телеграф" писав раніше, де зараз зірка "Дизель-шоу" Сморігін і що говорить про війну. Попри кумівство з Оксаною Марченко, він не став зрадником.