Виїхали за кордон і втратили на війні близьку людину: де зараз зірки серіалу "Коли ми вдома" Тетяна та Анатолій Зіновенко

Читать на русском
Автор
Тетяна та Анатолій Зіновенко — де зараз актори з "Коли ми вдома" Новина оновлена 24 жовтня 2024, 15:48
Тетяна та Анатолій Зіновенко — де зараз актори з "Коли ми вдома". Фото Колаж "Телеграфа"

Актори працюють за кордоном та допомагають ЗСУ

Деякі актори із популярного комедійного серіалу "Коли ми вдома" були змушені на початку повномасштабного вторгнення виїхати за кордон. Катерина Кистень, наприклад, поїхала до Швеції, а зіркова родина Тетяна та Анатолій Зіновенко — до Данії.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз перебувають актори та як живуть. Виявляється, за кордоном вони продовжують займатися улюбленою справою.

Куди зникли Тетяна та Анатолій Зіновенко

Українська актриса Тетяна Зіновенко, відома глядачам завдяки серіалам "Коли ми вдома", "Слуга народу" та "Село на мільйон", а також її чоловік Анатолій Зіновенко, який знявся у кінострічках "Коли ми вдома. Разом до перемоги" та "Юрчишини", зараз живуть за кордоном. Їм довелося виїхати на початку війни, оскільки у Києві було неспокійно та часто лунали вибухи.

Тетяна та Анатолій Зіновенко
Тетяна та Анатолій Зіновенко переїхали до Данії

Спочатку актори кілька днів жили разом із донькою та її маленьким сином на Виноградарі, потім вирішили виїжджати за кордон. Їм написала знайома і покликала їх у Данію, зазначивши, що країна допомагає та приймає біженців.

В інтерв'ю OBOZ.UA Тетяна розказала, що їх зустріли на кордоні, посадили в машину та поселили у будинок, в якому не було опалення, але вони навіть цього не помітили, оскільки головним було те, що вони у безпеці. У Данії актори мешкають уже третій рік.

Тетяна та Анатолій Зіновенко
Тетяна та Анатолій Зіновенко представили виставу "Спецоперація"

Щобільше, зірки серіалу "Коли ми вдома" продовжили за кордоном займатися улюбленою справою, хоч це було нелегко. Анатолій Зіновенко вирішив написати п’єсу з усіх історій, які вони бачили та чули про війну. Потім їх запросили до місцевого театру, де вони зіграли прем’єру вистави "Спецоперація", паралельно збираючи гроші на українську армію. Також вони виступили у Литві та об’їздили практично всю Данію з цією постановкою.

Тетяна та Анатолій Зіновенко
Зірки серіалу "Коли ми вдома" підтримують Україну
Тетяна та Анатолій Зіновенко
Вистава Тетяни та Анатолія Зіновенка

Крім того, Тетяна та Анатолій Зіновенко, перебуваючи за кордоном, знялися у продовженні серіалу "Коли ми вдома". У Данії вони також поставили на сцені театру казку для дітей, яку грають данською та українською мовами. А ще актори ведуть "Клуб 55+" — організацію, яку волонтери організували для українців, які переїхали у період війни. Тетяна зазначає, що дуже сумує за Києвом, квартирою та роботою в Україні та вірить, що незабаром вони зможуть повернутися додому.

Відомо, що війна болісно торкнулася родини Зіновенко. У Анатолія на фронті загинув рідний брат. Йому було 58 років, і він пішов на службу добровольцем. Для актора ця велика втратила і він тяжко переживає втрату близької людини.

Брат Анатолія Зіновенка
Рідний брат Анатолія Зіновенка

"Телеграф" писав раніше, де зараз зірка серіалу "Коли ми вдома" Олексій Тритенко та як змінився. Актор із перших днів війни ухвалив важливе рішення.