"А міг би на СВО загинути": у мережі дивно висловилися про смерть зірки "Сватів" із Севастополя

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 28 жовтня 2024, 11:56

У мережі відреагували на новину про загибель кримського актора

У неділю, 27 жовтня, з’явилася інформація про загибель актора Максима Шпаковського, який відіграв епізодичну роль у серіалі "Свати". Чоловік потрапив під машину 24 жовтня, а за кілька днів помер у лікарні від отриманих травм. ДТП сталося на вулиці Острякова у Севастополі.

Відомо, що Максим Шпаковський менш як місяць не дожив до свого 49-річчя. Також відомо, що він народився в Севастополі. У старших класах школи Максим захопився КВК, брав активну участь в іграх, розвиваючи свою акторську майстерність. Після школи та роботи на заводі в Севастополі, Шпаковський переїхав до Сімферополя, де вступив вчитися на художника. Проте незабаром усвідомив, що хоче розвиватися у театральному мистецтві та вступив до театрального училища.

Максим Шпаковський грав у Севастопольському драматичному театрі Чорноморського флоту, а також відомий як актор епізодичних ролей у різних серіалах. Зокрема, він зіграв роль бандита в серіалі "Свати", також епізодично з’являвся у картинах "Один проти всіх", "Дружина олігарха", "Сонцепек" тощо.

Примітно, що у Севастопольських пабліках дуже дивно відреагували на новину про трагічну загибель актора. Деякі користувачі назвали його смерть безглуздою, а інші написали, що міг би і на "СВО" загинути, а не під машиною:

  • Та взагалі пох.
  • Безглузда смерть. Жах.
  • А очі які…
  • А міг би на "СВО" загинути та отримати медаль.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає могила Михайла Жванецького у Москві. Пам’ятник із секретом та натяком на Одесу.