Порівнював Львів із Москвою та відвідував "ДНР": що говорить про війну уродженець Запоріжжя Гоша Куценко і де він зараз

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 19 жовтня 2024, 19:28

Куценко продовжує займатися творчою діяльністю

Відомий актор, зірка фільмів "Елки" та "Любовь-морковь" Гоша Куценко, так само як і шоумен Олександр Ревва, народився в Україні, але прославився в Російській Федерації. Він продовжує займатися улюбленою справою та визначився зі своєю позицією щодо війни в Україні.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз Гоша Куценко та як змінився. Ми дізналися, що актор говорить про повномасштабне вторгнення.

Дитинство та творчий шлях

Актор народився у Запоріжжі у 1967 році, потім разом із сім’єю переїхав до Львова, де закінчив школу та вступив до політехнічного інституту, але не довчився, оскільки був призваний до армії. Службу проходив у військах зв’язку у Чернівцях.

У 1988 році родина переїхала до Москви, там Куценко вступив до МИРЕА, а згодом до Школи-студії МХАТ, яку закінчив 1992 року. Актор почав працювати у театрі та намагався потрапити на телеекрани. Він знявся у понад 180 фільмах, серед яких "Любовь-морковь", "Нічна варта", "Турецький гамбіт", "Скліфосовський" та інші.

Гоша Куценко народився та виріс в Україні /https://www.instagram.com/goshakutsenko_official/

Також Куценко займався музичною кар’єрою. У 2004 році він створив проєкт "Гоша Куценко & Anatomy of Soul". У 2008 році колектив розпався. У тому ж році актор створив групу "ГК", він часто виступає та випускає треки.

Гоша Куценко окрім акторства займається музикою /https://www.instagram.com/goshakutsenko_official/

Незабаром Гоша заявив, що замість акторства займатиметься режисерською діяльністю, але продовжував погоджуватися на участь у різних телепроектах.

Гоша Куценко продовжує жити у Росії /https://www.instagram.com/goshakutsenko_official/

Особисте життя

У студентські роки російський актор познайомився з Марією Порошиною, з якою одружився. У 1996 році в них народилася донька Поліна, яка також почала займатися акторством. Шлюб із Марією незабаром розпався.

У 2012 році Куценко одружився з моделлю та акторкою Іриною Скриниченко, з якою зустрічався близько 10 років. Вона народила йому двох дочок: Женю та Світлану. Зараз актор живе у Москві, а його родина у заміському будинку у Підмосков’ї. Артист вважає, що життя нарізно і є секретом їхнього щасливого шлюбу.

Де Гоша Куценко зараз і що говорить про війну

На початку лютого 2022 року, розповідаючи про Львів, у якому Куценко виріс, він порівняв його з Москвою. Актор зазначив, що це гарне місто з вузенькими вуличками та що його смак вихований саме на католицькій архітектурній культурі, яка там домінувала.

Гоша Куценко підтримав окупацію Криму /https://www.instagram.com/goshakutsenko_official/

А коли Російська Федерація розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, на відміну від інших артистів, які зайняли мовчазну позицію, уродженець Запоріжжя Гоша Куценко вирішив висловитись. І у своїй промові, по-перше, він назвав війну "конфліктом", а по-друге, заявив, що він впливає на психіку артистів.

За словами актора, артисти — люди нервові та думають про сім’ї та дітей, а також про людей, які гинуть, переживаючи за загальне майбутнє. Також він назвав творчих людей – "миротворцями". При цьому він почав відвідувати госпіталі з російськими військовослужбовцями, які повернулися з фронту в Україні й заявляти, що їм потрібна підтримка.

Гоша Куценко підтримав війну проти України /https://www.instagram.com/goshakutsenko_official/

Щобільше, у 2023 році Гоша Куценко відвідав "ДНР", де окупанти влаштували концерт, присвячений дню визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників. Також Куценко у 2014 році заявив, що приєднання Криму до РФ було законним, за що потрапив до бази "Миротворець". Він зрадив Україну, підтримує путінський режим та продовжує зніматися у російських фільмах.

Гоша Куценко знімається у російських фільмах /https://www.instagram.com/goshakutsenko_official/

"Телеграф" писав раніше, що говорить про війну зірка Comedy Woman Катерина Варнава. Телеведуча кілька років працювала в Україні.