Порівнював Львів із Москвою та відвідував "ДНР": що говорить про війну уродженець Запоріжжя Гоша Куценко і де він зараз

Читать на русском
Автор
558
Гоша Куценко — де зараз актор і чи говорить про війну Новина оновлена 19 жовтня 2024, 19:28
Гоша Куценко — де зараз актор і чи говорить про війну. Фото https://www.gazeta.ru/

Куценко продовжує займатися творчою діяльністю

Відомий актор, зірка фільмів "Елки" та "Любовь-морковь" Гоша Куценко, так само як і шоумен Олександр Ревва, народився в Україні, але прославився в Російській Федерації. Він продовжує займатися улюбленою справою та визначився зі своєю позицією щодо війни в Україні.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз Гоша Куценко та як змінився. Ми дізналися, що актор говорить про повномасштабне вторгнення.

Дитинство та творчий шлях

Актор народився у Запоріжжі у 1967 році, потім разом із сім’єю переїхав до Львова, де закінчив школу та вступив до політехнічного інституту, але не довчився, оскільки був призваний до армії. Службу проходив у військах зв’язку у Чернівцях.

У 1988 році родина переїхала до Москви, там Куценко вступив до МИРЕА, а згодом до Школи-студії МХАТ, яку закінчив 1992 року. Актор почав працювати у театрі та намагався потрапити на телеекрани. Він знявся у понад 180 фільмах, серед яких "Любовь-морковь", "Нічна варта", "Турецький гамбіт", "Скліфосовський" та інші.

Гоша Куценко
Гоша Куценко народився та виріс в Україні

Також Куценко займався музичною кар’єрою. У 2004 році він створив проєкт "Гоша Куценко & Anatomy of Soul". У 2008 році колектив розпався. У тому ж році актор створив групу "ГК", він часто виступає та випускає треки.

Гоша Куценко
Гоша Куценко окрім акторства займається музикою

Незабаром Гоша заявив, що замість акторства займатиметься режисерською діяльністю, але продовжував погоджуватися на участь у різних телепроектах.

Гоша Куценко
Гоша Куценко продовжує жити у Росії

Особисте життя

У студентські роки російський актор познайомився з Марією Порошиною, з якою одружився. У 1996 році в них народилася донька Поліна, яка також почала займатися акторством. Шлюб із Марією незабаром розпався.

У 2012 році Куценко одружився з моделлю та акторкою Іриною Скриниченко, з якою зустрічався близько 10 років. Вона народила йому двох дочок: Женю та Світлану. Зараз актор живе у Москві, а його родина у заміському будинку у Підмосков’ї. Артист вважає, що життя нарізно і є секретом їхнього щасливого шлюбу.

Де Гоша Куценко зараз і що говорить про війну

На початку лютого 2022 року, розповідаючи про Львів, у якому Куценко виріс, він порівняв його з Москвою. Актор зазначив, що це гарне місто з вузенькими вуличками та що його смак вихований саме на католицькій архітектурній культурі, яка там домінувала.

Гоша Куценко
Гоша Куценко підтримав окупацію Криму

А коли Російська Федерація розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, на відміну від інших артистів, які зайняли мовчазну позицію, уродженець Запоріжжя Гоша Куценко вирішив висловитись. І у своїй промові, по-перше, він назвав війну "конфліктом", а по-друге, заявив, що він впливає на психіку артистів.

За словами актора, артисти — люди нервові та думають про сім’ї та дітей, а також про людей, які гинуть, переживаючи за загальне майбутнє. Також він назвав творчих людей – "миротворцями". При цьому він почав відвідувати госпіталі з російськими військовослужбовцями, які повернулися з фронту в Україні й заявляти, що їм потрібна підтримка.

Гоша Куценко
Гоша Куценко підтримав війну проти України

Щобільше, у 2023 році Гоша Куценко відвідав "ДНР", де окупанти влаштували концерт, присвячений дню визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників. Також Куценко у 2014 році заявив, що приєднання Криму до РФ було законним, за що потрапив до бази "Миротворець". Він зрадив Україну, підтримує путінський режим та продовжує зніматися у російських фільмах.

Гоша Куценко
Гоша Куценко знімається у російських фільмах

"Телеграф" писав раніше, що говорить про війну зірка Comedy Woman Катерина Варнава. Телеведуча кілька років працювала в Україні.