Не хотіли зніматися в "Холостяку": що відомо про батьків головного героя шоу Олександра Терена

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 24 жовтня 2024, 13:52

Глядачі зможуть побачити батьків ветерана у телешоу

Олександр Терен — ветеран, громадський діяч, головний герой нового сезону романтичного реаліті "Холостяк". Хлопець часто дає інтерв'ю, бере участь у різних зніманнях та прагне знайти своє кохання.

Про рідних головного героя проєкту "Холостяк" немає багато інформації в мережі. Що вдалося з'ясуватися — розповість "Телеграф".

Що відомо про батьків Олександра Терена

Олександр Терен (Будько) родом із Рівного, тож очевидно, що його батьки жили там певний час. Ким вони зараз працюють — невідомо, але хлопець розповідав, що його батько служив в Афганістані, куди його відправило радянське командування. Тато Олександра під час війни отримав кульове поранення ноги, але на щастя, йому вдалося вижити.

В інтерв'ю Олександр розповідав, що не розповідав батькам про те, що втратив ноги під час Слобожанського контрнаступу. Він не хотів, аби вони засмучувались. Рідні дізналися про ампутацію ніг сина із соцмереж, бо друг Терена відкрив для нього збір.

Фото з мережі

Оскільки Терен бере участь у романтичному шоу "Холостяк", то наприкінці сезону повинен знайомити дівчат зі своїми батьками. Так, рідні Олександра теж з'явилися у проєкті — мама, тато й сестра. Ветеран розповідав, що під час участі в проєкті батьки зізналися, що не заздрять йому. Адже знімальний процес — складний та потребує багато сил.

Фото з інстаграму Олександра Терена
Фото з інстаграму Олександра Терена

"Мої батьки після зйомки в одному епізоді сказали: "Ми тобі не заздримо". Все йшло досить гарно, та з часом накопичувалася втома. Вже на останніх епізодах я просив перепочинку сам, ноги втомлювалися значно швидше. Це як у грі: якщо ви не даєте відновитися персонажу, то він швидше втрачає сили знову", — ділився Терен.

Фото з інстаграму Олександра Терена

Також хлопець розповів, що батьки не хотіли брати участь у шоу, але у них не залишилось вибору.

"Їм погрожували, що заберуть мене ще на один проєкт, якщо не погодяться", — пожартував Терен.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає та чим займається дружина Олександра Сирського, головнокомандувача Збройних Сил України. У мережі є лише кілька фото жінки.