Познайомилися на роботі та мають спільну доньку: як виглядає перший чоловік судді "МастерШефу" Ольги Мартиновської

Читать на русском
Автор
Особисте життя Ольги Мартиновської
Особисте життя Ольги Мартиновської. Фото Колаж "Телеграфу"

Зараз жінка тримає особисте життя за сімома замками

Ольга Мартиновська — популярний кулінар, суддя "МастерШефу", яка свого часу перемогла у цьому проєкті. Зараз Ольга активно веде свій блог у соцмережах і ділиться цікавими рецептами. А от особисте життя приховує від публіки.

Ольга Мартиновська вже була в шлюбі, але розлучилась зі своїм першим чоловіком. Більше про її особисте життя — знає "Телеграф".

З ким перебуває у стосунках Ольга Мартиновська

Після перемоги на шоу "МастерШеф" жінка відправилась на навчання в престижну академію Le Cordon Bleu, де вдосконалювала свої кулінарні навички. Згодом Ольга повернулась в Україну продовжувати кар'єру.

Свого першого чоловіка Мартиновська зустріла в одному зі столичних закладів, де працювала шеф-кухарем. Натомість обранець був барменом і баристою. Колишнього коханого Ольги звуть Іван Кобець, і він — молодший за неї на 5 років.

Фото з мережі

У 2015 році Ольга завагітніла, і пара зіграла весілля. Невдовзі жінка народила доньку, яку назвали Вірою. Згодом Мартиновська ділилась, що її чоловік працював у закладі шеф-кухаря Володимира Ярославського. І ще коли вона була при надії, кулінар звільнив її обранця. Тоді Ольгу це дуже злило, й вона мала певну образу на Ярославського.

Невдовзі в сім'ї почалися кризові моменти, й у 2020 році подружжя розлучилось. Пізніше Мартиновська розповідала, що причиною стало те, що вони з чоловіком не розв'язували проблеми, а залишали все, як є. Тому й втратили момент, коли можна було все змінити й врятувати стосунки.

Фото з мережі

Пізніше у мережі почали ширитися чутки про роман Мартиновської з Володимиром Ярославським. Окрім того, що обоє — судді "МастерШефу", проводили разом час й поза роботою. Вони підігрівали чутки про роман теплими світлинами, де обіймаються та навіть цілуються. Утім, згодом Мартиновська та Ярославський спростували чутки про стосунки.

Фото з інстаграму Ольги Мартиновської
Фото з інстаграму Ольги Мартиновської
Фото з інстаграму Ольги Мартиновської

Ба більше, згодом Ольга розповіла, що є дуже щасливою у нових взаєминах. Вона не розсекречувала, хто її новий обранець. Однак відомо, що чоловіка звуть Руслан, і він є значно старшим за Мартиновську. Також обранець працює в ресторанному бізнесі.

Фото з інстаграму Ольги Мартиновської

У травні 2024 року кулінар поїхала з донькою у Францію. Там вона зустрілась з колишнім чоловіком Іваном Кобцем, адже він не бачився з донькою протягом 2 років. Вони гарно провели час разом. Ексобранець Мартиновської живе у Франції упродовж останніх 5 років, тому не має змоги часто бачитися з донькою.

Фото з інстаграму Ольги Мартиновської

Раніше "Телеграф" писав про те, що відомо про дружину Головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського. Жінка не з'являється на публіці.