Її називають "українською Монікою Белуччі": як виглядала Людмила Барбір до популярності

Читать на русском
Автор
Людмила Барбір Новина оновлена 22 жовтня 2024, 14:54
Людмила Барбір. Фото Колаж "Телеграфу"

Телезірка ще з дитинства мала яскраві риси обличчя

Людмила Барбір — популярна телеведуча, яка багато років працює у ранковій програмі "Сніданок з 1+1". За її ефірами спостерігають мільйони українців та часто пишуть компліменти її образам. За ефектну зовнішність фани почали називати Барбір "українською Монікою Белуччі".

"Телеграф" покаже, якою була Людмила Барбір у юності, а також розповімо більше про її кар'єру.

Людмила Барбір у юності

Майбутня телеведуча народилась у 1982 році на Чернівеччині. На фото помітно, що Людмила ще з дитинства мала темне волосся, пухкі щічки та виразні риси обличчя. А з віком вона стала ще привабливішою та красивішою.

Фото з мережі

Здобувати вищу освіту поїхала в Київ, де навчалась в університеті театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого. Там вона опановувала акторський фах. Певний час працювала в різних столичних театрах, зокрема "Рампа", "Браво", "Театр перевтілення".

Пізніше почала виконувати ролі в серіалах і фільмах. Однією із перших була стрічка "У всьому винен сценарист", де Людмила отримала головну роль. Загалом її партнерами на знімальному майданчику були Остап Ступка, Руслана Писанка та інші.

Фото з мережі
Фото з мережі

У 2007 році Барбір починає працювати акторкою в різних рекламних роликах. На її рахунку — понад 20 різних робіт для різних брендів.

На початку своєї кар'єри Людмила надавала перевагу обтислим речам: спідниці-олівець, високим підборам, червоній помаді та глибокому декольте.

Фото з мережі
Фото з мережі
Фото з мережі

У 2011 році жінка дебютує як ведуча у шоу "Теорія зради" з Андрієм Мерзлікіним на "ТЕТ". Там вона намагалась заспокоювати гостів програми, які розчарувалися у партнерах через невірність.

Фото з мережі

У 2013 році Барбір стає ведучою ранкової програми "Сніданок з 1+1" спільно з Русланом Сенічкіним. Її обрали в шоу глядачі шляхом голосування. На цій посаді жінка працює й досі.

Фото з мережі
Фото з мережі

Паралельно Барбір займається дубляжем фільмів і мультфільмів. Озвучувала різних персонажів у стрічках "Аватар", "Росомаха", "Місія нездійсненна","Пірати карибського моря: На краю світу".

Людмила Барбір зараз

Людмила Барбір продовжує вести ранкову програму "Сніданок з 1+1" з іншими ведучими. Її стиль з юності й дотепер значно змінився. Тепер вона з'являється в ефірах у стильних брючних костюмах, сукнях на запах, сорочках з джинсами та піджаках.

Фото з інстаграму "Сніданку з 1+1"
Фото з інстаграму "Сніданку з 1+1"
Фото з інстаграму "Сніданку з 1+1"
Фото з інстаграму "Сніданку з 1+1"

Відомо, що Людмила перебуває у шлюбі з чоловіком, який ще у 2014 році пішов добровольцем в зону АТО. Зараз він працює інструктором для офіцерського складу. Також має сина Тараса, якому зараз близько 12 років.

Фото з соцмереж Людмили Барбір
Фото з соцмереж Людмили Барбір

Раніше "Телеграф" писав, як змінювався імідж співака Олега Винника протягом 20 років творчості. У молодості він мав зовсім іншу зачіску.