Принц Вільям і Кейт Міддлтон готуються до смерті Чарльза III на тлі його боротьби з раком

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 26 жовтня 2024, 21:03

Герцоги Уельські готуються до дня, коли вони стануть королем і королевою Англії

Принцеса Кетрін повернулася з новими силами до своїх королівських обов’язків і чудово справляється з батьківськими завданнями, коли взяла паузу, щоб відпочити зі своїми маленькими дітьми. Тим часом інсайдери повідомляють, що вона і з чоловіком Вільямом готується до правління з повного благословення короля Британії.

Як повідомляє In Touch, здоров’я Чарльза III погіршується. "Кейт і Вільям найменше хочуть висувати звинувачення Чарльзу у зреченні. Вони хочуть, щоб він залишався на престолі стільки, скільки він фізично захоче. Але є жахлива реальність: він не молодшає, і його стан означає, що час для цього настане швидше раніше, чим пізніше у найближчі роки", — повідомило ексклюзивне джерело виданню.

У міру одужання Кейт Міддлтон від раку герцоги Уельські беруть на себе все більше королівських обов’язків. Повернення до активного суспільного життя Кейт і Вільяма надійшло за новими новинами про погіршення здоров’я 75-річного монарха. Нещодавно чоловік зупинив лікування, щоб продовжити свій тур Австралією.

З усім цим, попри те, що боротьба Чарльза з раком триває за підтримки кращих лікарів Великої Британії, за лаштунками справи йдуть не так райдужно. Принц і принцеса Уельські дедалі ближче підходять до дня свого сходження на престол.

Фото: Getty Images

"Реальність така, що їм доведеться підготуватися до такого розвитку подій і налаштуватися на те, щоб впоратися з ним, як морально, так і на практиці… Вони будуть прекрасними монархами. Вільям готувався все своє життя, але Кейт показала себе настільки ж здатною", — сказав інсайдер.

Зазначається, що Чарльз дуже щасливий, оскільки Вільям вибрав собі чудову дружину. За словами джерела, це позбавило короля всіх турбот, тому що він знає, що монархія буде в надійних руках.

Нагадаємо, що 6 травня відбулися перші роковини правління Чарльза III. Раніше "Телеграф" розповідав, хто може успадкувати королівський престол наступним у черзі.