Кейт Міддлтон знову зникне: що сталося в сім’ї принцеси, яка завершила хімієтерапію

Читать на русском
Автор
Кейт Міддлтон лікувалася від раку Новина оновлена 21 жовтня 2024, 17:38
Кейт Міддлтон лікувалася від раку. Фото Getty Images

42-річна герцогиня знову збирається взяти перерву

Дружина майбутнього короля Великої Британії Кейт Міддлтон знову планує зникнути з публічного простору. На це рішення принцеси, яка лише у вересні повідомила своїх підданих про закінчення курсу хімієтерапії, вплинули її діти — 11-річний Джордж, 9-річна Шарлотта та 6-річний Луї.

Герцогиня Уельська збирається взяти невелику перерву під час двотижневих шкільних канікул спадкоємців. Принци та принцеса відправилися на відпочинок у п’ятницю, 18 жовтня, і знову підуть на навчання 4 листопада.

Діти принца Вільяма та Кейт Міддлтон відвідують школу Lambook School, пише видання GB News. Канікули у спадкоємців британського трону вважаються обов’язковим часом, коли важливо побути із сім’єю.

принц Вільям Кейт міддлтон принц Джордж принцеса шарлотта принц Луї
Фото: Getty Images

Очікується, що у герцога Уельського на цей період також буде менше зустрічей та заходів. Наступна публічна поява принцеси Кетрін може відбутися у середині листопада.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон вперше з’явилася на публіці після лікування раку 10 жовтня у місті Саутпорт, де 3 місяці тому відбулася смертельна різанина за участю 17-річного підлітка. У той день Кетрін із чоловіком зробили зворушливе послання сім’ям жертв нападу.

Ця поява 42-річної герцогині була іншою. За словами історика Тесси Данлоп, поїздка до родичів загиблих для майбутньої королеви Британії стала "початком її нової ери".