Виступав на скандальних концертах до Дня перемоги: де зараз фіналіст "Голосу країни" Влад Ситнік

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 27 жовтня 2024, 12:16

Виконавець засяяв в одному з талант-шоу

Влад Ситнік був фіналістом популярного співочого шоу "Голос країни", у якому вразив всіх потужним академічним вокалом. Пізніше він з'являвся на різних концертах на телебаченні, але в один момент зник з публічного простору.

"Телеграф" розкаже, хто такий Влад Ситнік, і де він живе зараз.

Що відомо про Влада Ситніка

Майбутній співак народився в Луганську в 1970 році. Почав співати з дитинства, у тому числі виступав й з симфонічним оркестром. Брав участь у вокальних конкурсах, в яких 15 разів перемагав. Ситнік разом з іншими талановитими дітьми їздив до Парижу за запрошенням французького актора Жерара Депардьє.

Опановував академічний вокал у Луганському інституті культури та мистецтв. Певний час працював солістом місцевої філармонії. Брав участь у російському конкурсі виконавців "Романсіада", де зайняв 3-тю сходинку. За це отримав особисту премію путініста Миколи Баскова.

Життя Влада Ситніка кардинально змінила участь у шоу "Голос країни". На кастингу він виконав композицію Le temps des cathedrales з французького мюзиклу "Нотр-Дам де Парі", чим розвернув крісла всіх тренерів. Хлопець обрав команду Олександра Пономарьова.

Під час участі в проєкті Ситнік виконував пісні таких видатних співаків, як Андреа Бочеллі, Сара Брайтман, Брюно Пельтьє та гурт Il Divo. Хлопцю вдалося пройти до фіналу, де він заспівав разом з Олександром Пономарьовим трек "Я буду ангелом твоїм". У "Голосі країни" Влад посів 3-тє місце та став одним із найяскравіших його учасників за всі сезони.

У 2017 році брав участь у музичному фестивалі "Слов'янський базар" у Білорусі та переміг. Того ж року влаштував дебютний сольний концерт "Для тебе" в Жовтневому палаці Києва.

Фото з інстаграму Влада Ситніка

Пізніше став лауреатом премії Cabinet Boss, а також увійшов у топ-50 номінації "Кращий виконавець в напрямку crossover". Також Ситнік став амбасадором Української асоціації з футболу. Тож неодноразово виконував національний гімн на різних матчах.

Виконував пісні на вечорі пам'яті Миколи Мозгового та на кількох концертах каналу "Прямий". До того ж Ситнік регулярно з'являвся у пропагандистських концертах каналу "Інтер" до Дня перемоги. Там він виконував різні радянські пісні.

Також Ситнік був одним зі 100 зіркових суддів на шоу "Співають всі", де артисти оцінювали співаків-початківців.

Фото з інстаграму Влада Ситніка

Де зараз Влад Ситнік

Артист засудив повномасштабне вторгнення Росії в Україну, а також почав долучатися до благодійних концертів. На сторінці Ситніка можна побачити інформацію про злочини країни-окупантки в Україні. Крім цього, Влад збирав гуманітарну допомогу для постраждалих від війни українців.

Фото з інстаграму Влада Ситніка

Пізніше на сторінці Влада в інстаграмі почали з'являтися кадри з його виступів у Відні. Там він співав на благодійних заходах, на яких збирали кошти для України.

Фото з інстаграму Влада Ситніка

Також Ситнік виконував гімн України на Каннському кінофестивалі у 2023 році. А от де зараз проживає співак і на яких підставах він виїжджав за кордон, невідомо.

Фото з інстаграму Влада Ситніка

Раніше "Телеграф" розповідав, куди зник учасник "X-фактору" Олександр Кривошапко, який колись був мегапопулярним. В один момент чоловік зник з інформаційного простору.