Зірка серіалу "Свати" загинув в аварії

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 27 жовтня 2024, 15:17

Російський актор відіграв ключову роль у четвертому сезоні

У неділю, 27 жовтня, стало відомо про загибель російського актора, який зіграв у серіалі "Свати", Максима Шпаковського. Чоловікові на час смерті було 48 років.

Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на керівництво російського драматичного театру Чорноморського флоту імені Бориса Лавренєва. Як виявилося, росіянин загинув унаслідок ДТП ще 25 жовтня у Севастополі.

Зазначається, що Шпаковського доправили до лікарні з множинними травмами, які виявилися смертельними. Чоловік родом із Криму, але підтримував війну в Україні та навіть знімався у пропагандистських фільмах.

Максим Шпаковський зіграв у "Сватах" бандита

Максим Шпаковський народився 10 листопада 1975 року в Севастополі та закінчив місцеву філію Ярославського державного театрального інституту. Він брав участь у зйомках близько 50 фільмів, включаючи четвертий сезон серіалу "Свати", де актор зіграв роль бандита, "Дружини олігарха", а також пропагандистські проєкти "Сонцепек", "Ісаєв", "Сармат", "Іванов та Рабінович", "Заселений острів", "Була тобі кохана…" та "Ялта-45".

Нагадаємо, що більшість зірок серіалу "Свати" українського виробництва виявилися затятими путіністами. Однак один актор, який виконав роль професора Берковича, засудив напад РФ на Україну і навіть виїхав із країни-терористки.