Пішла з групи на піку кар’єри та вийшла заміж: де зараз екссолістка NikitA Юлія Кавтарадзе і що говорить про війну (фото)

Читать на русском
Автор

У Юлії є доросла дочка Маргарита

Співачка Юлія Кавтарадзе прославилася завдяки участі у гурті NikitA, де співала разом з українською зіркою Дашею Астаф’євою. Колектив став популярним не лише завдяки хітам, а й сексуальному іміджу своїх учасниць. Але невдовзі Юлія покинула групу.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз Юлія Кавтарадзе та чим займається. Ми з’ясували, чи каже дівчина про війну в Україні.

Як склалося життя ексучасниці гурту NikitA Юлії Кавтарадзе

Співачка народилася в Грузії в 1985 році, але своє сходження у шоубізнесі розпочала в Україні, вона три роки була найкращою артисткою балету Вєрки Сердючки. Незабаром Юлія приєдналася до групи "А.Р.М.І.Я", але покинула її, бо завагітніла.

У 2008 році Юлія Кавтарадзе разом із Дашею Астаф’євою починають виступати у гурті NikitA. Їхній дует став "Відкриттям 2008 року". Дівчата випустили свій знаменитий хіт "Машина", потім "Веревки", знявши провокаційний кліп, якому надали категорію "18+". Дівчата здобули популярність не лише завдяки таланту, а й своєму сексуальному іміджу.

Юлія Кавтарадзе стала популярною завдяки гурту NikitA. /https://www.instagram.com/juliiakavtaradze/

У 2009 році журнал Cosmopolitan назвав солісток гурту найстильнішими співачками року і нагородив премією, а через рік дівчата побували у Лас-Вегасі, де виступили на закритій вечірці "Playboy" Х’ю Хефнера, а також тиждень гостювали у нього в маєтку "Playboy". mansion" на вимогу господаря. А у 2011 році Юлія прийняла рішення піти з групи.

Виявилося, що вона одружилася з бізнесменом на ім’я Андрій, але понад рок приховувала від громадськості свій новий статус. В інтерв’ю "ТСН" вона розповіла, що дуже щаслива, але обранця не показувала, заявляючи, що він не є публічною людиною.

Юлія Кавтарадзе пішла зі сцени та вийшла заміж /https://www.instagram.com/juliiakavtaradze/

За словами Юлії, попри те, що чоловік не був проти її сексуальних образів на сцені, вона не хотіла більше роздягатися, тож пішла. Дівчина думала про те, щоб розпочати сольну кар’єру. Разом із чоловіком та донькою Юлії від попередніх стосунків вони жили у шикарному будинку під Києвом.

Юлія Кавтарадзе виховує доньку Маргариту /https://www.instagram.com/juliiakavtaradze/

У 2014 році, коли на Донбасі розпочалася війна, Юлія перебувала в Україні, її донька навчалася у Києві. У програмі "Світське життя" співачка сказала, що має дві батьківщини і попри те, що більшу частину часу вона проводить в Україні, до Грузії вона теж літає у справах.

Юлія Кавтарадзе жила у Києві /https://www.instagram.com/juliiakavtaradze/

Тоді Юлія поділилася спогадами, як Росія вторглася на територію Грузії. Дівчина розповіла, що тоді була у Дніпропетровську на гастролях, і побачила жахливі новини та почала дзвонити близьким. Її батько розповів, що люди бігли в гори, бо їх почали бомбити.

У 2015 році в інтерв’ю Viva Юлія розповіла про принципи виховання доньки та зізналася, що мріє вдруге стати мамою. Дівчина пробувала себе у театральній сфері. Також ексучасниця гурту NikitA хотіла випустити сольний альбом.

Відомо, що Юлія жила у Києві, але мало з’являлася у медійному просторі, оскільки більше присвятила себе родині. Її можна було помітити на кінопрем’єрах, куди вона приходила разом із дочкою.

Юлія Кавтарадзе із донькою /https://jetsetter.ua/

Де зараз Юлія Кавтарадзе і що говорить про війну

Співачка веде свою Instagram-сторінку, де ділиться з підписниками моментами свого життя, хоч і нечасто. Судячи з усього, Юлія разом із дочкою зараз живуть у Грузії. Більше про особисте життя ексучасниці NikitA нічого невідомо, як і про те, чим зараз займається Юлія.

Юлія Кавтарадзе з дочкою Марграритою у Грузії /https://www.instagram.com/juliiakavtaradze/

У соціальних мережах Юлія підтримала Україну у війні, на своїй сторінці у Facebok вона опублікувала фото Києва, написавши фразу: "Після темряви, завжди настає світанок", також вона ділилася фотографіями наслідків ракетної атаки на Дніпро та закликала брати із собою у бомбосховища тварин. Більше жодних публікацій та публічних заяв на тему війни Юлія не робила.

Як виглядає Юлія Кавтарадзе зараз /https://www.instagram.com/juliiakavtaradze/

Минулого року її колега Даша Астаф’єва в інтерв’ю для YouTube-проекту ТСН.ua "Наодинці" розповіла, що вони з Юлею давно не бачилися. Але при цьому дівчина їй періодично пише і дзвонить.