Була зіркою гурту Real O та учасницею "Фабрики зірок": куди зникла і як виглядає зараз Ліна Міцукі

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 20 жовтня 2024, 10:00

Зараз співачка не живе в Україні

Учасники талант-шоу швидко стають популярними на всю країну й отримують хороший старт для побудови кар'єри. Утім, реалізуватися у професії вдається не всім. Однією з яскравих учасниць проєкту "Фабрика зірок" була Ліна Міцукі.

Міцукі запам'яталась глядачам харизматичною зовнішністю та хорошим вокалом. Певний час вона співала в гурті Real O, але згодом все змінилося. Більше про виконавицю та де вона зараз — розкаже "Телеграф".

Що відомо про Ліну Міцукі

Дівчина народилась в 1988 році у Харкові. В дитинстві пробувала себе в карате. Навчалась у ліцеї мистецтв, а також опановувала гру на фортепіано й вокал. Згодом Ліна виграла конкурс з англійської мови й за це отримала змогу пожити в США 1 рік. Там вона створила власний гурт, з яким виступала на шкільних заходах.

Пізніше Міцукі повернулась в Україну та вступила до Харківського економіко-правового університету. Брала участь у кастингу на реаліті-шоу "Любов і музика" на "М1", але не пройшла.

Коли дівчина навчалась на 3 курсі, вирішила спробувати свої сили в шоу "Фабрика зірок". Їй вдалося пройти кастинг і потрапити до прямих ефірів. Однак дівчина не перемогла у шоу.

Після проєкту Міцукі запросили в гурт Real O, який створила Наталія Могилевська. Іншими учасницям стали Регіна Тодоренко, Олена Виноградова та Світлана Тарабарова. Колектив виконував ніжні та запальні пісні по різних містах України. Найвідомішими треками були "Мовчати-кохати", Real O, "Я бы". Утім, у 2012 році окремих учасниць почали замінювати, і згодом Ліна вирішила самостійно покинути колектив.

Фото з мережі

У 2013 році дівчина взяла участь у проєкті "Співай, якщо зможеш" на "Новому каналі". Пізніше випустила перші сольні треки — "Вище, швидше, сильніше" та "Фенікс". Водночас потім Ліна тривалий час не випускала композицій.

Пізніше Міцукі почала зустрічатися з учасником гурту 5'nizza з творчим псевдонімом SunSay Андрієм Запорожцем. Вони перебувають у цивільному шлюбі вже майже 8 років. Іноді пара виступає разом на сцені.

Фото з інстаграму Ліни Міцукі
Фото з інстаграму Ліни Міцукі

У 2019 році Ліна взяла участь у кастингу шоу "Пісні" на російському телебаченні. Там її виступ оцінили путіністи Тіматі та Баста. Утім, українці не вдалося пройти далеко у шоу. Певний час дівчина намагалась побудувати кар'єру в країні-агресорці, але без успіху.

Фото з інстаграму Ліни Міцукі

У 2021 році гурт Real O возз'єднався попереднім складом, щоб записати кліп Світлани Тарабарової "Солодкі 16". Відеоробота складалась з яскравих кадрів, на яких дівчата у барвистих луках веселяться та гарно проводять час.

Де зараз Ліна Міцукі

До початку повномасштабної війни виконавиця проживала в Харкові та виступала в місцевих закладах. Дівчина почала цікавитися духовністю та ділитися своїми філософськими роздумами. Також вона співала в бенді Saffron Hearts у стилі регі.

Фото з інстаграму Ліни Міцукі

Коли почалась війна, Міцукі засудила Росію за вторгнення й виїхала з рідного Харкова. Вона почала поширювати ролики, на яких виконує різні англомовні композиції під супровід музичних інструментів.

Фото з інстаграму Ліни Міцукі

Тепер в інстаграмі артистки вказано, що зараз вона живе в Непалі та бере участь у зніманнях фільму. Водночас дівчина продовжує займатися музикою.

Фото з інстаграму Ліни Міцукі

Раніше "Телеграф" розповідав, куди зникла переможниця шоу "X-фактор" Аїда Ніколайчук. Вона була однією із найяскравіших учасниць цього проєкту.