Була ведучою "Підйому" та працювала моделлю: де і як зараз живе Альона Мусієнко

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 20 жовтня 2024, 12:21

Жінка наразі поставила кар'єру на паузу

Альона Мусієнко — модель й телеведуча, яка вела ранкове популярне шоу "Підйом" з Олександром Скічком і Славою Соломкою. Були й інші теле- та кінопроєкти, але згодом жінка зникла з радарів.

"Телеграф" розкаже, куди зникла Альона Мусієнко після телевізійної кар'єри та де вона зараз живе.

Що відомо про Альону Мусієнко

Майбутня ведуча з'явилась на світ в 1990 році в Києві. Змалечку цікавилась танцями та співами. У віці 16 років почала працювати моделлю в різних агентствах. Також з'являлась у модних показах в Мілані, Парижі та Нью-Йорку.

Здобувала освіту в Київському інституті музики імені Глієра, де вчилась академічного співу. Також проходила навчання у національній консерваторії музики і танцю у Парижі.

Згодом Альона вирішила спробувати себе у програмі "Шоу №1" на "Інтері". А вже у 2012 році Мусієнко дебютувала як ведуча ранкового шоу "Підйом" на "Новому каналі" разом з В'ячеславом Соломкою і Олександром Скічком. У такому складі програму вели 1 рік, а потім творці вирішили взяти нових ведучих.

Фото: "Новий канал"

Після "Підйому" жінка стала вести талант-шоу "Співай, якщо зможеш" разом з Михайлом Хомою, більш відомим, як Дзідзьо.

Паралельно Мусієнко почала зніматися в кіно. Першою стрічкою за участі Альони стала "Де коза була". Через певний час знялась у фільмах режисера Любомира Левицького "Ломбард" та "Тіні незабутих предків".

Згодом Мусієнко спробувала себе в сучасному театрі "Інший". Там вона грала у виставах "Королеви інстаграм" і "Відьми". Пізніше модель та ведуча вирішила зосередитися на сім'ї.

Особисте життя

У 2017 році Альона Мусієнко побралась з Максимом Омеляном, братом ексміністра інфраструктури Володимира Омеляна. Чоловік є керівником стратегічного офісу IT-компанії SoftServe.

Молодята реєстрували шлюб у Печерському ДРАЦСі столиці. А вінчання відбулося в Кафедральному соборі Святого Олександра.

Цікаво, що Альона змінила 3 сукні під час події: у ДРАЦС одягла старовинну сукню, яку передала їй бабуся, а от у храмі постала у красивій сукні з довгим шлейфом. У заклад, де святкували радісну подію, Мусієнко обрала пишну дизайнерську сукню.

Фото: Jet Setter
Фото з мережі
Фото: Jet Setter

У 2018 році в Мусієнко та Омеляна з'явився син, якого назвали Домінік. А у 2022 році — донька Ізабель. У вересні колишня ведуча разом з обранцем похрестили донечку.

Фото з інстаграму Мусієнко
Фото з інстаграму Мусієнко
Фото з інстаграму Мусієнко

Де зараз Альона Мусієнко

На початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну екстелеведуча перебралась до Відня. Там вона відвідує різні заходи, пов'язані з Україною та періодично ділиться згадками про батьківщину.

Фото з інстаграму Мусієнко
Фото з інстаграму Мусієнко

Крім цього, Мусієнко поширює кадри з подорожей, модних фотосесій, а також показує своїх дітей — Домінік та Ізабель.

Фото з інстаграму Мусієнко
Фото з інстаграму Мусієнко
Фото з інстаграму Мусієнко

Улітку 2024 року Альона взяла участь в українському короткометражному фільмі, який знімали в Австрії. Ймовірно, наразі Мусієнко не планує повертатися в Україну.

Раніше "Телеграф" розповідав, куди зникла популярна телеведуча 2000-х Ольга Герасим'юк. Її ток-шоу "Без табу" дивилась вся країна.