Від мами не тільки кучерики: як Настя Каменських виглядала в дитинстві і яке її справжнє прізвище

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 21 жовтня 2024, 14:27

Співачку всі знають під прізвищем Каменських, проте при народженні вона мала інше прізвище

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно показала фото у стилі "натюрель", уже багато років на українській сцені. Проте, не всі знають, як співачка виглядала у дитинстві, яке у неї походження та справжнє прізвище.

"Телеграф" все це з’ясував, і розповість, під чиїм прізвищем виступає Настя Каменських, і хто її батьки.

Настя Каменських — від мами не лише кучері

Настя Каменських – корінна киянка, вона народилася 4 травня 1987 року, зараз їй 37 років. Співачка тривалий час виступала у складі дуету "Потап та Настя" і її знають далеко за межами України. З 2017 року співачка розпочала сольну кар’єру під сценічним ім’ям NK. А у 2019 році вийшла заміж за свого колегу по дуету Потапа (Олексія Потапенка).

Мало хто знає, що Настя Каменських походить із творчої родини. Її батько Олексій Жмур, який помер у 2021 році, у молодості був капітаном збірної "Динамо" з волейболу, а згодом став концертним директором хору імені Г. Г. Верьовки. А мама Насті Лідія Каменських – співачка Національного академічного народного хору імені Г. Г. Верьовки.

Настя з дитинства почала займатися музикою і танцями, вона розпочала співочу кар’єру ще до знайомства з Потапом. Проте саме дует "Потап і Настя" приніс їй найбільшу популярність. Тож сольна кар’єра співачки була приречена на успіх.

До речі, пишна кучерява шевелюра Насті Каменських дісталася саме від мами — у Лідії Петрівни також пишне кучеряве волосся. Проте, не лише зачіску Настя перейняла від своєї мами, а й взяла її дівоче прізвище для свого сценічного імені. Адже при народженні співачка отримала прізвище батька — Жмур. А ось чи змінювала Настя Каменських прізвище, коли одружилася з Олексієм Потапенком, невідомо, співачка цю інформацію не коментувала.

Мама Насті Каменських Лідія Петрівна

Раніше "Телеграф" розповідав, як змінювалася Настя Каменських упродовж кар’єри. Так само приваблива і з пишними формами.