Сама забрала його з сім’ї: Сєдокова повернулася до Москви і подала на розлучення з чоловіком, який молодший за неї на 10 років

Читать на русском
Автор
Анна Сєдокова продовжує мовчати про війну та заробляти рублі у Москві Новина оновлена 21 жовтня 2024, 11:15
Анна Сєдокова продовжує мовчати про війну та заробляти рублі у Москві. Фото Getty Images

Співачка натякнула на зміни у житті та подала заяву на розлучення

Відома співачка Анна Сєдокова, яка має українське коріння, вже давно не живе в Україні. З початку повномасштабної війни артистка обрала мовчазну позицію, а тепер взагалі повернулася до Росії зі США, де мешкала останнім часом, і вирішила продовжувати свою кар’єру в Москві. При цьому стало відомо, що Анна подала на розлучення з баскетболістом Янісом Тіммою, якого раніше сама забрала з родини.

Анна Сєдокова, Яніс Тімма

Російські ЗМІ публікують скріншот із сайту суду, в якому йдеться, що Анна Сєдокова подала заяву на розлучення з латвійським баскетболістом Янісом Тіммою. До речі, що це вже третій офіційний чоловік співачки, який, до того ж, на 10 років молодший за неї.

Сєдокова розлучення
Анна Седокова, Яніс Тімма

Відомо, що пара почала зустрічатися влітку 2019 року, подейкували, що Анна Сєдокова забрала Яніса Тимму з сім’ї, де в нього на той момент уже був син. У листопаді 2019 року баскетболіст розлучився з дружиною Саною, а у вересні 2020 року відбулося його весілля з Анною Сєдоковою. Через 4 роки співачка подала на розлучення, її заява була зареєстрована 16 жовтня.

Анна Седокова, Яніс Тімма

Разом з тим, Сєдокова повернулася до Москви і налаштована відновити активну концертну діяльність у РФ, не кажучи ні слова про війну в Україні, звідки вона родом.

Раніше "Телеграф" розповідав, що український співак висловився про Ані Лорак та інших артистів, які залишилися в РФ. Він вважає, що ці люди ментально звідти.