Створив команду КВК та працював на російському ТБ: як зірка "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов виглядав у молодості (фото)

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 23 жовтня 2024, 20:33

З самого дитинства Єгор виявляв лідерські якості

Гумористична програма "Дизель Шоу" сподобалася тисячам телеглядачів, але не всі актори, які брали участь у ній, підтримали Україну у боротьбі з агресором, у тому числі російський актор Євген Нікішин. Але керівник розважального проєкту Єгор Крутоголов прибрав його з шоу та разом з іншими колегами продовжує виступати та підтримувати ЗСУ.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, яким Єгор Крутоголов був у молодості та як розпочинався його творчий шлях. Ми дізналися кілька цікавих фактів.

Яким зірка "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов був у молодості

Народився телеведучий у 1980 році в Миколаєві. Єгор розпочав навчання у Миколаївській загальноосвітній школі, де пройшов початкові класи, а потім перейшов до Першої української гімназії імені Миколи Аркаса. Там він захопився КВК, організовував перші виступи й був "головним заводилою".

У дитинстві Крутоголов захоплювався картингом, плаванням, карате, кікбоксингом, тенісом та багатьма іншими захопленнями. І практично на всіх гуртках, які він відвідував, йому вдалося досягти успіху. Зокрема, Єгор став майстром спорту з великого тенісу.

Після школи Крутоголов пішов навчатися до Миколаївського чорноморського державного університету імені Петра Могили.Там він продовжив кар’єру гумориста, грав у КВК та під час навчання у 2000 році заснував свою команду "Дизель".

Єгор Крутоголов створив команду КВК "Дизель" /https://mayupravo.com/

Гумористичному колективу вдалося досягти чималих успіхів на сцені, але у 2006 році команда припинила своє існування. Незабаром команда переїхала до Москви. Єгор Крутоголов взяв участь у гумористичному проєкті "Бла-бла-шоу" на російському телеканалі РЕН ТВ, а також у кількох випусках гумористичних поєдинків проєкту "Ліга націй" на російському телеканалі СТС.

Єгор Крутоголов у молодості /https://www.0512.com.ua/

Але життя в Росії Єгору припало не до смаку і він повернувся до Києва. Телеведучий працював на каналі "К1", був учасником програми "Бійцівський клуб", а також брав участь в інших телепроєктах. Ще Крутоголов знімався у кіно.

У 2015 році гуморист разом із Михайлом Шинкаренком, Євгеном Гашенком, Олександром Бережком та Олексієм Бланарем створили гумористичний проєкт "Дизель Шоу". Крутоголов є його художнім керівником та актором.

Єгор Крутоголов працював у Москві, потім повернувся до України

У 2006 році Єгор одружився з Катериною, яка стала штатним фотографом "Дизель Шоу". Разом вони вже 18 років та виховують двох дітей.

Єгор Крутоголов разом із дружиною Катериною /https://fakty.ua/
Сім’я Єгора Крутоголова /mykolaiv-trend

"Телеграф" писав раніше, де зараз зірка "Дизель-шоу" Сморігін і що говорить про війну. Попри кумівство з Оксаною Марченко, він не став зрадником.