Час там давно зупинився: як виглядає російське селище, де народилася Тіна Кароль

Читать на русском
Автор

Співачка родом із Росії

Одна з найвідоміших українських співачок Тіна Кароль народилася у Росії, у селищі Орокутан. Однак для багатьох це місце асоціюється не з досягненнями зірки, а зі станом занепаду і безнадії, що панують там і донині, бо нагадує часи Радянського Союзу та має занедбаний вигляд.

Тіна Кароль народилася у селищі міського типу Орокутан Магаданської області у 1985 році. Там жили батьки майбутньої співачки Григорій Ліберман і Світлана Журавель. Вони були інженерами і працювали в Орокутані. У 1991 році вона разом із батьками переїхала до Івано-Франківська, де й пішла у перший клас. Вищу освіту Тетяна Ліберман (справжнє ім’я співачки) здобувала у КДВМУ ім. Глієра на факультеті співу та естрадного вокалу. Також заочно навчалася у Національному авіаційному університеті на факультеті логістики.

Селище, де народилася Тіна Кароль, знаходиться далеко від великих міст і цивілізації, і давно пережило свої "кращі часи". Зараз тут все нагадує про радянське минуле: старі, занедбані будинки, розвалені дороги, недобудована інфраструктура.

Лише деякі будівлі дещо нагадують про цивілізацію. Усі решта виглядають так, ніби час там зупинився ще у період Радянського Союзу.

Wikipedia

Інфраструктура в селищі давно не оновлювалася. Дороги розбиті, на деяких ділянках асфальт повністю зник, залишивши лише ґрунтові шляхи, які в сезон дощів перетворюються на непрохідні болота. Соціальні об'єкти — школи, лікарні, магазини давно ніхто не оновлював та не робив навіть мінімального ремонту.

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомо про бізнесмена, якому приписують роман із Тіною Кароль. Нещодавно з’явилися чутки, що Кароль зустрічається з молодим Юрієм Арашидзе.