Три дружини, усиновлена дитина і рідна донька: що відомо про особисте життя Мітяя зі "Сватів"

Читать на русском
Автор
Актор Микола Добринін тричі був одружений і лише останній шлюб став для нього щасливим Новина оновлена 23 жовтня 2024, 10:03
Актор Микола Добринін тричі був одружений і лише останній шлюб став для нього щасливим. Фото Колаж "Телеграф"

У актора цікаве та насичене особисте життя

Відомий російський актор Микола Добринін, який разом із путіністкою Тетяною Кравченко зіграв у серії фільмів "Свати", має насичене особисте життя. Як виявилося, актор мав три шлюби, в останньому з них народилася його єдина дочка.

"Телеграф" докладніше розповість про особисте життя Миколи Добриніна, який запам’ятався глядачам роллю Мітяя у серіалі "Свати", який знімала студія "Квартал 95".

Микола Добринін — що відомо про його особисте життя

Микола Добринін народився Таганрозі 17 серпня 1963 року, нині йому 61 рік. Він відомий актор театру та кіно, має звання заслуженого артиста Росії. Він запам’ятався глядачам, особливо українським своєю роллю колоритного персонажа Мітяя у серіалі "Свати".

Микола Добринін

Відомо, що Микола Добринін тричі був одружений. Першою його дружиною стала однокурсниця Оксана Баршева, якій він зробив пропозицію у 18 років. Вона була дочкою радянського дипломата Андрія Миколайовича Баршева і це завдавало молодому актору чимало клопоту. Він змушений був дуже багато працювати, щоб забезпечити потреби дружини, яка звикла до багатого життя. Через п’ять років Добринін та Баршева розлучилися.

Вдруге актор одружився в середині 80-х, його обраницею стала Ганна Терехова — дочка російської актриси Маргарити Терехової. Добринін узяв Ганну вже із сином на руках, офіційно всиновив його та ростив до 16 років. Однак і другий шлюб Миколи Добриніна не тривав довго — через кілька років вони з Ганною Тереховою розлучилися.

Микола Добринін

Після цього в житті актора почалася темна смуга, у нього майже не було роботи, а до того ж він підсів на випивку. Врятувало його нове кохання — Катерина Комісарова. Жінка була прихильницею акторського таланту Миколи Добриніна та витягла його з депресії. 2002 року вони зіграли весілля, а 2008-го дружина подарувала чоловікові єдину доньку Ніну.

Микола Добринін дружина
Микола Добринін родина

Раніше "Телеграф" розповідав, що говорить про війну зірка "Сватів" Олеся Железняк. Бачила американські прапори на Хрещатику та звинувачує Зеленського.