Вихваляла Путіна за Кримський міст і дружила з Білик: як зараз виглядає Олена Корікова, яка зіграла "бідну Настю"

Читать на русском
Автор

За час після зйомок серіалу актриса дуже змінилася

Олена Корікова — відома російська актриса, яка прославилася головною роллю в серіалі "Бідна Настя". Серіал виходив у 2003 році і приблизно через 20 років актриса, яка зіграла Настю, сильно змінилася.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як зараз виглядає Олена Корікова і що про неї відомо.

Олена Корікова — що про неї відомо і як вона виглядає

Актриса Олена Корікова народилася у Тюменській області Росії 12 квітня 1972 року, зараз їй 52 роки. Після школи вона вирушила підкорювати Москву, вступила до ВДІКу і стала актрисою. Однією з вирішальних ролей для молодої актриси Корікової стала головна роль у серіалі "Бідна Настя", який тоді дивилися не тільки в РФ, а й в Україні та інших країнах.

Мила та скромна кріпачка одразу закохала у себе глядачів, які з цікавістю спостерігали за розвитком подій та інтриг у серіалі. І Корікова з цією роллю чудово впоралася. Після виходу на екрани серіалу "Бідна Настя" Олена Корікова отримала справжню популярність, про неї писали глянці, вона працювала в театрі, знімалася в кліпах популярних виконавців, була ведучою телепроектів.

Однак згодом популярність Корікової почала згасати, вона все рідше з’являлася в інформаційному просторі і здебільшого грала в театрі. А на початку 2022 року актриса зникла і з соцмереж. При цьому з її Instagram можна дізнатися, що Олена Корікова любителька подорожуватиме, вона також відпочивала в Криму після анексії півострова Росією. Під фото з Криму Олена Корікова написала подяку, очевидно, Путіну, за міст.

"Повернулася з Криму. З вражень — чистота скрізь! Гордість і повага до тих, хто побудував Кримський міст! Це потужно! Новий аеропорт! Нові дороги! Дякую моїм друзям за чудово проведений час! Було весело та цікаво!", — поділилася враженнями Корікова .

Також у своєму Instagram актриса у 2019 році вітала з днем народження українську співачку Ірину Білик, з якою вони, як виявилося, товаришували.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає син Скабеєвої та скільки йому років. Вона народжувала сина, поки Попов був у Києві.