Скандальну російську співачку Глюкозу затримали під наркотиками: на фото вона виглядає дуже погано

Читать на русском
Автор
995
Співачку помітили в аеропорту у неадекватному стані Новина оновлена 22 жовтня 2024, 11:47
Співачку помітили в аеропорту у неадекватному стані. Фото Getty Images

Співачку Глюкозу судили та оштрафували за вживання наркотиків

Російську співачку Глюкозу (Наталя Чистякова-Іонова) затримали в аеропорту та засудили за вживання наркотиків. Також артистка отримала штраф у 5 тисяч рублів, а пом’якшувальною обставиною врахували той факт, що вона має неповнолітніх дітей.

Пресслужба судів загальної юрисдикції Москви показала кадри із судового засідання, на яких можна побачити, що Глюкоза забилась у кут і дуже погано виглядала. Зірку звинуватили у вживанні наркотиків та притягнули до адміністративної відповідальності.

Співачку в стані наркотичного сп’яніння помітили очевидці в аеропорту Шереметьєво та викликали на місце поліцію. У цьому стані Глюкозу і затримали та склали на неї адміністративний протокол. Вона відмовилася від медичного освідування на наркотики.

За інформацією російських ЗМІ, це не перший інцидент Глюкози з наркотиками. Влітку 2024 року співачку запідозрили у вживанні психотропних речовин на концерті у Красноярську. Артистка неадекватно поводилася на сцені, чіпала себе між ніг і розмовляла заплутаною мовою.

Раніше "Телеграф" розповідав, Анна Седокова повернулася до Москви і подала на розлучення з чоловіком, який молодший за неї на 10 років. Відомо, що раніше вона сама увела його із сім’ї.