Поки вона співає оди Путіну: у Повалій в Україні забрали землю, авто та найголовніше

Читать на русском
Автор
Таїсія Повалій втратила право виконувати 9 своїх пісень Новина оновлена 23 жовтня 2024, 15:07
Таїсія Повалій втратила право виконувати 9 своїх пісень. Фото yamoskva.com

Артистка тепер не матиме права виконувати деякі свої хіти

Відома співачка з українським корінням Таїсія Повалій, яка зрадила Україну і поїхала заробляти російські рублі та співати оди Путіну, втратила найголовніше. Вищий антикорупційний суд України конфіскував у співачки майнові права на музику та слова до дев’яти пісень.

Як повідомила пресслужба ВАКС, окрім прав на пісні, у Повалій також конфіскували на користь держави автомобіль BMW, травматичну зброю, сім земельних ділянок у Київській області, приватний будинок та домоволодіння.

Варто зазначити, що Повалій втратила право виконувати такі пісні: "Обійму тебе", "Любити, розуміти і слухати", "Доброго ранку", "Ангели-охоронці", "Назавжди", "Просто я хочу", "Бусинки любви", "Больше чем близко", "Я лечу в даль с тобой синюю". Проте, співачка ще має можливість оскаржити в апеляції це рішення суду.

Повалій

Нагадаємо, Таїсія Повалій була народним депутатом України від "Партії регіонів". Перед повномасштабним вторгненням Росії в Україну артистка встигла виїхати до Москви і залишилася там. У своїх інтерв’ю на російському телебаченні Повалій підтримує політику Путіна, вихваляє його та стала інструментом у руках кремлівської пропаганди.

У лютому 2024 року Служба безпеки України повідомила співачці про підозру. Її підозрюють у закликах до війни, виправданні російської агресії та колабораціонізмі. Співачці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз та що говорить про війну продюсер Ігор Ліхута. Радіє вбивствам українців і не хоче Повалій.