Накачані губи і попливше обличчя: як зараз виглядає путіністка Маша Распутіна, яку зганьбив на сцені Зеленський (відео)

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 28 жовтня 2024, 14:21

Колись її освистали на сцені під час концерту "Вечірнього кварталу"

Маша Распутіна — відома російська співачка сибірського походження зі специфічним голосом та манією величі. Артистка у 2024 році відзначила 60-річчя, проте виглядає молодшою за свої роки. Судячи з її обличчя, вона часто користується послугами косметологів та пластичних хірургів.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як зараз виглядає Маша Распутіна, яка у 2010 році зганьбилася на сцені "Вечірнього кварталу".

Маша Распутіна — справжнє ім’я, як вона виглядає і що про неї відомо

Маша Распутіна при народженні отримала ім’я Алла Агєєва. Вона народилася 13 травня 1964 року в Кемеровській області. Відомо, що співачка має і українське коріння — її мама родом з Одеси і коли померла, її поховали в Україні.

Після школи Распутіна вступила до Тверського музичного училища, а після його закінчення вирушила підкорювати Москву. Співачка міцно зайняла свою нішу, багато працювала над образом і взяла своєрідний псевдонім, який зробив її успішною та відомою.

Популярності Маші Распутіній додали два дуети з Кіркоровим — багато хто пам’ятає їхню спільну пісню "Роза чайна". У квітні 2003 року Алла Пугачова подарувала Распутіній свою пісню "Синяя птица", яка знову повернула їй популярність після трирічної перерви у концертній діяльності.

З 2007 року Маша Распутіна стала частою гостею на російському телебаченні, її часто запрошували до музичних телепроектів. А у 2015 році артистка випустила пісню "Коли ми разом" поета Іллі Резніка, присвячену президенту Росії Володимиру Путіну.

Маша Распутіна та Зеленський — скандал на концерті "Вечірнього кварталу"

У 2010 році Маша Распутіна стала гостею концерту "Вечірній квартал", який транслювали на українському телебаченні. Тоді студією "Квартал-95" керував нинішній президент України Володимир Зеленський.

Чимало українців пам’ятають той концерт і те, що на ньому сталося. Зеленський тоді знатно зганьбив Распутіну, яка сказала: "Київ — споконвічно російське місто, мати міст російських. Українці, росіяни — це все одно й те саме". До речі, і зал співачку освистав. Діалог Распутіної та Зеленського можна побачити на відео.

Маша Распутіна зараз

Зараз Маша Распутіна, яка є "скрєпною путіністкою", продовжує свою творчу діяльність та роздає інтерв’ю. У травні 2024 року вона відзначила 60-річчя, проте вирішила не влаштовувати пишну урочистість через "СВО". Зважаючи на те, як зараз виглядає Маша Распутіна, вона захоплюється "уколами краси" та послугами пластичних хірургів.

Також в одному з інтерв’ю співачка зізналася, що не може приїхати до України та відвідати могилу матері в Одесі "через українських націоналістів". При цьому розповіла, що могилу доглядає місцевий священик.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зараз виглядає Олена Корікова, яка зіграла "бідну Настю". Вихваляла Путіна за Кримський міст і дружила з Білик.