Накачані губи і попливше обличчя: як зараз виглядає путіністка Маша Распутіна, яку зганьбив на сцені Зеленський (відео)

Читать на русском
Автор
Маша Распутіна осоромилася на концерті у Києві Новина оновлена 28 жовтня 2024, 14:21
Маша Распутіна осоромилася на концерті у Києві. Фото Колаж "Телеграф"

Колись її освистали на сцені під час концерту "Вечірнього кварталу"

Маша Распутіна — відома російська співачка сибірського походження зі специфічним голосом та манією величі. Артистка у 2024 році відзначила 60-річчя, проте виглядає молодшою за свої роки. Судячи з її обличчя, вона часто користується послугами косметологів та пластичних хірургів.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як зараз виглядає Маша Распутіна, яка у 2010 році зганьбилася на сцені "Вечірнього кварталу".

Маша Распутіна — справжнє ім’я, як вона виглядає і що про неї відомо

Маша Распутіна при народженні отримала ім’я Алла Агєєва. Вона народилася 13 травня 1964 року в Кемеровській області. Відомо, що співачка має і українське коріння — її мама родом з Одеси і коли померла, її поховали в Україні.

Після школи Распутіна вступила до Тверського музичного училища, а після його закінчення вирушила підкорювати Москву. Співачка міцно зайняла свою нішу, багато працювала над образом і взяла своєрідний псевдонім, який зробив її успішною та відомою.

Алла Агєєва

Популярності Маші Распутіній додали два дуети з Кіркоровим — багато хто пам’ятає їхню спільну пісню "Роза чайна". У квітні 2003 року Алла Пугачова подарувала Распутіній свою пісню "Синяя птица", яка знову повернула їй популярність після трирічної перерви у концертній діяльності.

Распутіна, Кіркоров

З 2007 року Маша Распутіна стала частою гостею на російському телебаченні, її часто запрошували до музичних телепроектів. А у 2015 році артистка випустила пісню "Коли ми разом" поета Іллі Резніка, присвячену президенту Росії Володимиру Путіну.

Маша Распутіна та Зеленський — скандал на концерті "Вечірнього кварталу"

У 2010 році Маша Распутіна стала гостею концерту "Вечірній квартал", який транслювали на українському телебаченні. Тоді студією "Квартал-95" керував нинішній президент України Володимир Зеленський.

Маша Распутіна, Зеленський

Чимало українців пам’ятають той концерт і те, що на ньому сталося. Зеленський тоді знатно зганьбив Распутіну, яка сказала: "Київ — споконвічно російське місто, мати міст російських. Українці, росіяни — це все одно й те саме". До речі, і зал співачку освистав. Діалог Распутіної та Зеленського можна побачити на відео.

Маша Распутіна зараз

Зараз Маша Распутіна, яка є "скрєпною путіністкою", продовжує свою творчу діяльність та роздає інтерв’ю. У травні 2024 року вона відзначила 60-річчя, проте вирішила не влаштовувати пишну урочистість через "СВО". Зважаючи на те, як зараз виглядає Маша Распутіна, вона захоплюється "уколами краси" та послугами пластичних хірургів.

Маша Распутіна

Також в одному з інтерв’ю співачка зізналася, що не може приїхати до України та відвідати могилу матері в Одесі "через українських націоналістів". При цьому розповіла, що могилу доглядає місцевий священик.

Маша Распутіна

Раніше "Телеграф" розповідав, як зараз виглядає Олена Корікова, яка зіграла "бідну Настю". Вихваляла Путіна за Кримський міст і дружила з Білик.