Був одружений двічі та має 3 дітей: що відомо про особисте життя мера Харкова Терехова (фото)

Читать на русском
Автор
8933
Особисте життя Ігоря Терехова Новина оновлена 07 вересня 2024, 16:26
Особисте життя Ігоря Терехова. Фото колаж Телеграфу, Getty Images

Політик мав насичене особисте життя

Ігор Терехов став мером Харкова після смерті Геннадія Кернеса, якому навіть звели пам'ятник-скульптуру на могилі. Чинного міського голову часто можна побачити на телебаченні, адже він звітує про свою діяльність на посаді. А от про його особисте життя відомо не так багато.

"Телеграф" вирішив з'ясувати, чи був одружений міський голова Харкова Ігор Терехов і чи має він дітей. Розповімо детальніше про його особисте життя.

Шлюби та діти Ігоря Терехова

Відомо, що мер Харкова був у шлюбі з Аллою Пазюк 1974 року народження. Коли саме пара побралась точно невідомо, однак у 1995 році в них народився син Микола. Подейкують, що в тих же 90-х подружжя розлучилось.

Упродовж 2007-2014 років Алла вела підприємницьку діяльність. Жінка мала бізнес зі створення шкіряних та галантерейних виробів. А от син Микола здобував освіту в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого, а саме в Інституті підготовки кадрів для органів юстиції. Хлопець активно був залучений у спорт — кікбоксинг.

Син Терехова займався кікбоксингом
Син Терехова займався кікбоксингом, Фото: thepage.ua

Протягом 2 років обіймав посаду начальника служби Харківського ремонтно-будівельного підприємства. Зараз Микола перебуває у шлюбі з дружиною Тамарою. Вони мають доньку Ангеліну.

Другою дружиною політика була Олена Винник (Піженко). Жінка народилася у 1966 році у Кропивницькому. Вона навчалась у місцевому медичному коледжі.

Шлюб Терехова з Винник тривав протягом 11 років, а розлучення відбулось у 2014 році. Відомо, що припинити стосунки захотів Терехов. Причиною, як він розповідав у суді, стало розбіжності у вихованні дітей та баченні сім'ї загалом.

Друга дружина Терехова - Олена Винник (Піженко)
Друга дружина Терехова - Олена Винник (Піженко), Фото: thepage.ua

У подружжя з'явилося на світ двоє синів. Матвій народився у 2003 році, тоді як Андрій — у 2006. Відомо, що Матвій навчався у державній гімназії з посиленою військовою підготовкою "Кадетський корпус".

Син Терехова Матвій
Син Терехова Матвій, Фото: thepage.ua
Син Терехова Андрій
Син Терехова Андрій, Фото: thepage.ua

Що відомо про останню жінку Терехова

У грудні 2021 року міський голова Харкова підтвердив, що перебуває у стосунках з Анною Кузнецовою. Політик розкрив, що вони разом вже багато років. Кузнецова працювала журналістом, і таким чином Терехов з нею познайомився.

"Ніхто нічого не приховував ніколи. Наші стосунки тривають багато років. Усі про це прекрасно знають і нам нема чого приховувати. Я Аню знаю вже понад десять років, спочатку ми познайомилися, бо вона в мене брала інтерв'ю", — поділився політик.

Також чиновник зазначив, що його обраниця була останньою, хто брав інтерв'ю в Януковича в Україні, коли він тікав з Харкова.

"До речі, вона останній журналіст в Україні, який брав інтерв'ю в Януковича, коли він тікав з Харкова", — додав чоловік.

Терехов розповів про Анну Кузнецову

Відомо, що Кузнецова у 2015 році стала депутатом Харківської обласної ради від партії "Відродження". Також очолювала посаду секретаря комісії з питань регламенту, етики, депутатської діяльності та контролю за виконанням рішень облради.

Анна Кузнецова
Анна Кузнецова, Фото: "Харківські відомості"

Певний час працювала заступником директора газети "Харківські відомості".У 2020 році стала депутатом партії "Блок Кернеса — Успішний Харків". Наприкінці 2023 року жінка склала повноваження депутата Харківської обласної ради.

Де зараз живуть сини Терехова

У червні 2024 року мер Харкова розповів, що 29-річний син Микола проживає в Україні, але не у Харкові. За словами Терехова, він займається волонтерством.

А от 21-річний син Матвій, як зазначив чиновник, живе закордоном. Він має серйозні проблеми із зором. Зараз хлопець здобуває освіту.

Натомість молодший син Терехова — Андрій у 2023 році закінчував школу й готувався до вступу у виш. Однак достеменно невідомо, куди саме вступив хлопець.

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомо про молодшого сина Кернеса — Данила Привалова. Чоловік зараз живе в Україні.