Познайомилися на роботі та мають спільну доньку: як виглядає перший чоловік судді "МастерШефу" Ольги Мартиновської

Читать на русском
Автор

Зараз жінка тримає особисте життя за сімома замками

Ольга Мартиновська — популярний кулінар, суддя "МастерШефу", яка свого часу перемогла у цьому проєкті. Зараз Ольга активно веде свій блог у соцмережах і ділиться цікавими рецептами. А от особисте життя приховує від публіки.

Ольга Мартиновська вже була в шлюбі, але розлучилась зі своїм першим чоловіком. Більше про її особисте життя — знає "Телеграф".

З ким перебуває у стосунках Ольга Мартиновська

Після перемоги на шоу "МастерШеф" жінка відправилась на навчання в престижну академію Le Cordon Bleu, де вдосконалювала свої кулінарні навички. Згодом Ольга повернулась в Україну продовжувати кар'єру.

Свого першого чоловіка Мартиновська зустріла в одному зі столичних закладів, де працювала шеф-кухарем. Натомість обранець був барменом і баристою. Колишнього коханого Ольги звуть Іван Кобець, і він — молодший за неї на 5 років.

Фото з мережі

У 2015 році Ольга завагітніла, і пара зіграла весілля. Невдовзі жінка народила доньку, яку назвали Вірою. Згодом Мартиновська ділилась, що її чоловік працював у закладі шеф-кухаря Володимира Ярославського. І ще коли вона була при надії, кулінар звільнив її обранця. Тоді Ольгу це дуже злило, й вона мала певну образу на Ярославського.

Невдовзі в сім'ї почалися кризові моменти, й у 2020 році подружжя розлучилось. Пізніше Мартиновська розповідала, що причиною стало те, що вони з чоловіком не розв'язували проблеми, а залишали все, як є. Тому й втратили момент, коли можна було все змінити й врятувати стосунки.

Фото з мережі

Пізніше у мережі почали ширитися чутки про роман Мартиновської з Володимиром Ярославським. Окрім того, що обоє — судді "МастерШефу", проводили разом час й поза роботою. Вони підігрівали чутки про роман теплими світлинами, де обіймаються та навіть цілуються. Утім, згодом Мартиновська та Ярославський спростували чутки про стосунки.

Фото з інстаграму Ольги Мартиновської
Фото з інстаграму Ольги Мартиновської
Фото з інстаграму Ольги Мартиновської

Ба більше, згодом Ольга розповіла, що є дуже щасливою у нових взаєминах. Вона не розсекречувала, хто її новий обранець. Однак відомо, що чоловіка звуть Руслан, і він є значно старшим за Мартиновську. Також обранець працює в ресторанному бізнесі.

Фото з інстаграму Ольги Мартиновської

У травні 2024 року кулінар поїхала з донькою у Францію. Там вона зустрілась з колишнім чоловіком Іваном Кобцем, адже він не бачився з донькою протягом 2 років. Вони гарно провели час разом. Ексобранець Мартиновської живе у Франції упродовж останніх 5 років, тому не має змоги часто бачитися з донькою.

Фото з інстаграму Ольги Мартиновської

Раніше "Телеграф" писав про те, що відомо про дружину Головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського. Жінка не з'являється на публіці.