Молодший за актрису на 16 років: як виглядає наречений зірки "Дизель Шоу" Вікторії Булітко і чим займається (фото)

Читать на русском
Автор

Разом із коханим актриса створила музичний дует

Зірка гумористичної програми "Дизель Шоу" Вікторія Булітко в січні поточного року вперше побралася. Її обранцем став музикант Кирило Попович, який молодший за актрису на 16 років.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає наречений зірки "Дизель Шоу" та чим займається. Ми дізналися, чому Вікторія Булітко боялася спочатку вступати у стосунки з Кирилом.

Хто наречений Вікторії Булітко і як він виглядає

Актриса "Дизель шоу" намагалася приховувати особисте життя від сторонніх очей, тому не розповідала про свої стосунки з молодим музикантом. Але в день її 41-го дня народження Кирило підготував для коханої сюрприз і зробив їй пропозицію руки та серця.

Вікторія Булітко зі своїм нареченим Кирилом /https://www.instagram.com/bulitka/

Вікторія поділилася радісною новиною з підписниками та показала відео цього моменту. Спочатку актриса розгубилася, потім почала смішно танцювати.

Відомо, що закохані мешкають разом і навіть створили музичний дует під назвою "METELyK". Вони вже випустили кілька пісень та кліпів та продовжують активно розвиватися у цьому напрямі.

Вікторія Булітко виходить заміж за музиканта /https://www.instagram.com/bulitka/

В одному з інтерв’ю Вікторія Булітко розповіла, що боялася розпочинати стосунки з Кирилом через різницю у віці 16 років. Проте їхній роман почався несподівано, і пристрасно і ці емоції взяли над нею гору. Зараз Вікторія дуже рада, що відкрилася цим почуттям. Разом із коханим вони навіть записали романтичну пісню про перші моменти кохання, коли люди відчувають "метелики" у животі.

"Телеграф" писав раніше, що відомо про молодого бойфренда телеведучої "Все буде добре" Надії Матвєєвої. Її обранець молодший на 20 років.