Молодший за неї на 20 років: що відомо про бойфренда ведучої "Все буде добре" Надії Матвєєвої і скільки вони разом

Читать на русском
Автор
Надія Матвєєва — що відомо про молодого бойфренда телеведучої
Надія Матвєєва — що відомо про молодого бойфренда телеведучої. Фото Колаж "Телеграфа"

Молодий обранець має дитину від попередніх стосунків

Багато знаменитостей приховують від сторонніх очей своїх других половинок, наприклад , Аліна Гросу довго тримала в таємниці, що вийшла заміж за росіянина, а Надія Матвєєва зовсім не показує молодого бойфренда. 55-річна телеведуча закрутила роман ще до початку війни.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як Надія Матвєєва познайомилася зі своїм коханим та що про нього відомо. У мережі є лише одна фотографія, на якій телеведуча "засвітила" свого чоловіка.

Що відомо про особисте життя Надії Матвєєвої

Українська телеведуча народилася у 1968 році в Керчі. Вона закінчила школу із золотою медаллю і переїхала до Москви, де вступила до Московського енергетичного інституту, щоб здобути освіту інженера.

Під час навчання Матвєєва познайомилася з першим чоловіком, і заради нього вона покинула інститут та переїхала до Кременчука. Там Надія закінчила університет економіки, інформаційних технологій та управління. У шлюбі народився син Владислав.

Однак під час роботи на радіо, Матвєєва зустріла нове кохання. Спочатку у молодих людей був службовий роман, потім Надія розлучилася з першим чоловіком і піддалася новому потягу. З другим чоловіком телеведуча прожила у шлюбі 11 років, потім вони розлучилися.

Надія Матвєєва
Надія Матвєєва була двічі одружена

Що відомо про молодого бойфренда Надії Матвєєвої

У 2021 році телеведуча програми "Все буде добре" закрутила роман з хлопцем, який молодший за неї на 20 років. В інтерв’ю передачі "Як ти?" Надія розповіла, що не могла навіть припустити, що перебуватиме у стосунках із людиною, з якою у них така велика різниця у віці.

Але, за словами Матвєєвої, молодий обранець зруйнував усі стереотипи, вони обговорили й вирішили, що розвиватимуть стосунки. Познайомилися вони з коханим на вечірці й він не знав, що Надія Матвєєва є публічною людиною і був здивований, коли дізнався про її вік.

Надія Матвєєва
Надія Матвєєва закрутила роман із молодим чоловіком

Відомо, що чоловік, якого Надія ретельно приховує, працює у сфері, наближеній до медицини. Його немає у соціальних мережах, але від попередніх стосунків у нього є дитина. Ще до війни він встиг познайомитися з мамою телеведучої та її сином, хоча вони не сприймали спочатку їх роман серйозно.

Живуть вони разом уже третій рік, але у соціальних мережах телеведуча не показує свого чоловіка. У мережі є лише один кадр, на якому Надія обіймає обранця посеред вулиці. На фотографії видно, що у нього коротке темне волосся та борода.

Надія Матвєєва
Надія Матвєєва з молодим обранцем

Щоправда, через стосунки з чоловіком, молодшим за неї на 20 років, Матвєєву часто критикують у мережі. Однак вона намагається не реагувати на гострі закиди, навпаки, розповідає, що війна зробила їх ближчими та вони навчилися приймати один одного такими, якими вони є.

Надія Матвєєва
Хлопець телеведучої молодший за неї на 20 років

У програмі "Він Вона Шоу" зірка передачі "Все буде добре" розповіла, що ще не отримала від коханого офіційної пропозиції руки та серця. Проте її бойфренд уже думає у цьому напрямі та збирається узаконити їхні стосунки.

Надія Матвєєва
Надія Матвєєва приховує свого бойфренда

"Не пропозиція була, а ось така: "Я відчуваю, що я хочу на тобі одружитися". Ну, оригінальна пропозиція. Ось цей момент був ", — зазначила телеведуча.

"Телеграф" писав раніше, як виглядає дружина Сергія Притули й що про неї відомо. Вони одружилися таємно.